Neler Yeni

Driver güncellemenin önemi!

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Spiderman oynarken normalde Ultrada 100 FPS'de geziniyordum güncelleme bildirimi geldiği an güncellemeyi denedim hata verdi sorundan dolayı günceleyemiyorum sonra oyuna tekrardan gireyim dedim 50FPS'e düşmüş alt tab atığım an oyun crash yiyor bilerek mi yapıyorlar anlayamıyorum ama NVIDIA tarafında böyle ekran kartınızı güncel tutmaya çalışın çıktığı an yüklemeyin hemende AMD'de nasıl bilmiyorum.

Muhammedburak53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Muhammed Burak
Spiderman oynarken normalde Ultrada 100 FPS'de geziniyordum güncelleme bildirimi geldiği an güncellemeyi denedim hata verdi sorundan dolayı günceleyemiyorum sonra oyuna tekrardan gireyim dedim 50FPS'e düşmüş alt tab atığım an oyun crash yiyor bilerek mi yapıyorlar anlayamıyorum ama NVIDIA tarafında böyle ekran kartınızı güncel tutmaya çalışın çıktığı an yüklemeyin hemende AMD'de nasıl bilmiyorum.
hocam amd de nvdia ya göre çok oluyor ama 2 senedir kullanıyorum ilk defa karşılaştım ondan önce amd ekran kartı kullanıyordum 1 senede baya hata yaşadım

batuu123

80+ Bronze
bu sorun senle alakalı ben güncelledim sorunsuz çakışan programlar olabilir yada önceden yüklenmiş driverler çakışıyordur falan temiz format atıp sıfırdan kurmak en iyisi

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Muhammedburak53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Muhammed Burak
bu sorun senle alakalı ben güncelledim sorunsuz çakışan programlar olabilir yada önceden yüklenmiş driverler çakışıyordur falan temiz format atıp sıfırdan kurmak en iyisi
hocam karşı binamda arkadaşım oturuyor 4060 sistemi var ondada olmuş şuan
Mesaj otomatik birleştirildi:

NVIDIA fanboyu ben:
bende öyle oldum şuan hocam 🤣

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,251
İsim
Sinan Aba
hocam amd de nvdia ya göre çok oluyor ama 2 senedir kullanıyorum ilk defa karşılaştım ondan önce amd ekran kartı kullanıyordum 1 senede baya hata yaşadım
Dostum şuan bile gtx 750 kullanıyorsun eski amd kartın neydi allah bilir :ROFLMAO:

Muhammedburak53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Muhammed Burak

Muhammedburak53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Muhammed Burak
RX580'den 750'ye neden düştün ki
hocam ihtiyacı vardı arkadaşımın nvidia fan boyu olduğum için biraz rx580 sistemşi ona verdim ben buna geçtim 2 sistem vardı evde hocam ztn yeni sistem alacağım kasım indirimlerinde

batuu123

80+ Bronze
hocam karşı binamda arkadaşım oturuyor 4060 sistemi var ondada olmuş şuan
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende öyle oldum şuan hocam 🤣
hayır olmadı hepiniz amd fanboyusunuz nvidianın hisselerini düşürmek için operasyon çekiyorsunuz yalan atmayın mis gibi sorunsuz!!!! nvidia asla kusur yaratmaz

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,251
İsim
Sinan Aba
hocam rx 580 kullanıyordum arkadaşa verdim o kullanıyor bonkör adamım biraz :)
:D 400, 500 ve 5000 serisi sıkıntılı zaten. Ama 6000 ve 7000 serisini düzgün kullanırsan sıkıntı çıkmıyor. Düzgün kullanma dediğimde windows driver updata kapatmak ve ekran kartına etki edecek uygulama kullanmamak. Ama en önemlisi Sapphire markasından uzak durmak yoksa sürekli wattman yersin :D + kaliteli psu

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
hayır olmadı hepiniz amd fanboyusunuz nvidianın hisselerini düşürmek için operasyon çekiyorsunuz yalan atmayın mis gibi sorunsuz!!!! nvidia asla kusur yaratmaz
Şaka mı yapıyorsun yoksa iyi misin?

Muhammedburak53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Muhammed Burak
hocam ben nvidia kötülemiyorum burda siz ne yaşıyonuz onu merak ettim

Top Bottom