Neler Yeni

driver nasıl silip yenisini yükleyebilirim

SRooX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Selahattin darılmaz

4bdex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Abdullah Berat Ağyazı

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
ama direk inidirincede yine hatalar oluşabiliyormuş ?
Bazen olabiliyor özellikle farklı model ve üretim bir ekran kartına geçerken. (Nvidia’dan, Amd’ye mesela) böyle durumlarda çok yaşanıyor mu bilmiyorum. Driverı yüklerken öncekini kendi siler, ya da sorar sileyim mi diye. Ama sıkıntı çıkarsa DDU işine yarar. Unutmayın bu parçalar yazılımları olmadan anlamsız makineler. @Berat gs24

4bdex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Abdullah Berat Ağyazı
Bazen olabiliyor özellikle farklı model ve üretim bir ekran kartına geçerken. (Nvidia’dan, Amd’ye mesela) böyle durumlarda çok yaşanıyor mu bilmiyorum. Driverı yüklerken öncekini kendi siler, ya da sorar sileyim mi diye. Ama sıkıntı çıkarsa DDU işine yarar. Unutmayın bu parçalar yazılımları olmadan anlamsız makineler. @Berat gs24
peki ben ne yapmalıyım sizce

4bdex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Abdullah Berat Ağyazı
Ne desem sıkıntı xd. Hangisini istersen onu yap, sorululuk bende kalmasın sadece hangi durumda ne yapacağını açıkladım sana.
:( bende zaten karasızım driverim çok eski bazı oyunlarda sıkıntı yaşıyorum bende bilemedim şimdi

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
:( bende zaten karasızım driverim çok eski bazı oyunlarda sıkıntı yaşıyorum bende bilemedim şimdi
Hocam normalde sıkıntı çıkmaz. Driver güncellemek tehlikeli değildir xd. Yap birini geç. Üstüne yükle istersen çok da bir şey fark edeceğini sanmıyorum.

4bdex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Abdullah Berat Ağyazı
Hocam normalde sıkıntı çıkmaz. Driver güncellemek tehlikeli değildir xd. Yap birini geç. Üstüne yükle istersen çok da bir şey fark edeceğini sanmıyorum.
hmm ben galiba video daki yolu izliyecem
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki radeon yazımılını silmeme gerek yok demi

Top Bottom