Neler Yeni

AMD Adrenalin 24.4.1 Recommended (WHQL) Sürücüsü Yayınlandı

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Yiğit
çözünürlükten o masaüstüne dönünce ekranın kendi çözünürlüğüne geliyor aslında kararmaması gerek çözünürlük değişince
hocam benim bildiğim her zaman kararıyor eminmisiniz öyle olduguna? birde güncellemeyi yapacagım şimdi yaparken video izlesem sorun olurmu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

çözünürlükten o masaüstüne dönünce ekranın kendi çözünürlüğüne geliyor aslında kararmaması gerek çözünürlük değişince
çünkü hocam normalde ayarlardanda çözünürlük değişince ekran kararıyor. oyunda 1080p oynasam alttab atınca kararmaz ki kararmıyor zaten bende sadece oyunda 720p kullanıyorum masaüstünde 1080p masaüstüne geçince ekran siyah oluıp geri açılıyor. benim düşüncem böyle kesin bilgiler değil bunlar ama bende olanları söylüyorum

grasdiyas

80+ Silver
hocam benim bildiğim her zaman kararıyor eminmisiniz öyle olduguna? birde güncellemeyi yapacagım şimdi yaparken video izlesem sorun olurmu?

çünkü hocam normalde ayarlardanda çözünürlük değişince ekran kararıyor. oyunda 1080p oynasam alttab atınca kararmaz ki kararmıyor zaten bende sadece oyunda 720p kullanıyorum masaüstünde 1080p masaüstüne geçince ekran siyah oluıp geri açılıyor. benim düşüncem böyle kesin bilgiler değil bunlar ama bende olanları söylüyorum
bende kararmıyor alt tab atınca windows ayarlarından çözünürlük değiştirincede kararmıyor

güncelleme yaparken bişey olmaz ama ne olur olmaz driverleri sil temiz bi şekilde indir daha iyi olur

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Yiğit
bende kararmıyor alt tab atınca windows ayarlarından çözünürlük değiştirincede kararmıyor

güncelleme yaparken bişey olmaz ama ne olur olmaz driverleri sil temiz bi şekilde indir daha iyi olur

hocam nasıl kararmıyor?
hocam düzeltme: verdigim bilgiler için pardon bendede kararmıyormuş :)

https://streamable.com/ij64c7 hocam peki çok ablak alt tab atarken olması normalmi bu videodaki gibi?

grasdiyas

80+ Silver

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,574
İsim
Deniz Bey
Bu driver dan sonra ekran kartı böyle yüksek frekans da çalışmaya başladı, 6600 xt

Bi önceki driver kaçtı onu nerden indire bilirim
1000042483.jpg

Son düzenleme:

AQloT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Tolga Kaan Arslan
Rezalet sürüm bundan önce ki sürüm Rdr2 de saint denis gibi yerlerde %99 fps yerlerde sürünüyordu ani düşüş ile buna güncelledim boş arazide de daha fecisini yapar oldu ddu ile kaldırıp pc yi ilk aldığım zaman ki sürümü 23.5.2 yi kurdum bence en iyi en stabil sürücü o düzeltti sorunu sistem de drop veya sıcak çalışan hiçbir şey yok gayet de yeterli bir sistem amd/nvidia fark etmiyor sürücü sıkıntı ise bitti iş performans kaybı yaşıyorsun ha genel olarak amd de fazla bu olay ama olsun başımın üstünde yeri var 6600 den sonra 6800/6800 XT/6900 XT yapar mıyım yaparım tabii ki de :D belki daha stabil düzgün çalışan driverlar vardır yorumda arkadaşlar yardımcı olabilir bence

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,868
İsim
Emre Zengin

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,574
İsim
Deniz Bey
yeni çıkanı kurdum eskiyi ddu ile kaldırıp yok abi hala boşta frekans yüksek format attıracak bana illa yaa :/

Top Bottom