Neler Yeni

Çözüldü✓ Driver Silmeden Ekran Kartsız Pc Çalıştırma

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Olkan Gölbaşı
Bugün elimde bulunun Rx 570 Ekran kartını sattım satarken pc de driverları silmedim pc yi o sekilde hdmi kablosunu anakarta takarak calistirmayi denedim lakin monitöre sinyal gelmedi yeni kartın gelmesine 2 hafta var format atmak dışında yapabilecegim bir sey var mı?

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Bugün elimde bulunun Rx 570 Ekran kartını sattım satarken pc de driverları silmedim pc yi o sekilde hdmi kablosunu anakarta takarak calistirmayi denedim lakin monitöre sinyal gelmedi yeni kartın gelmesine 2 hafta var format atmak dışında yapabilecegim bir sey var mı?
İşlemci modeliniz neydi ?

İşlemcin apumu?

Alikose01

80+ Bronze
İşlemcin nedir ? Eğer işlemcinde Dahili grafik birimi ( APU işlemcilerde olan bir özellik ) bulunmuyorsa görüntü gelmez.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,970
İsim
Emre Zengin
Ryzen 5 3600 işlemcim anakartta b450 a pro max olması lazim.
Görüntü alamazsınız işlemciniz apu değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 hafta yeni kartı bekleyeceksiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Olkan Gölbaşı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Görüntü alamazsınız işlemciniz apu değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 hafta yeni kartı bekleyeceksiniz.
Teşekkür ederim ilginiz için apu muhabbetini bilmedigimden biraz acele ettim neyse bekliycez artık iyi akşamlar.

PunkiesT

80+ Bronze
AMD işlemcilerde G ibaresi yoksa dahili grafik birimi içermez 5600G 5700G gibi mesela

Top Bottom