Neler Yeni

Çözüldü✓ Driver Yükleme. Nasıl doğru yüklenir?

Deep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Yılmaz Hepkorucu
Güncel olmayan driverlarım var nasıl yüklemeliyim anakartın sitesinden yükledikten sonra ne yapmalıyım?
Her zaman masaüstüne yükleyip yeniden başlatıp dosyaları siliyorum olması gereken öyle mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Setup.exe dosyalarını açıp devam et devam et diyorum

Son düzenleme:

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Güncel olmayan driverlarım var nasıl yüklemeliyim anakartın sitesinden yükledikten sonra ne yapmalıyım?
Her zaman masaüstüne yükleyip yeniden başlatıp dosyaları siliyorum olması gereken öyle mi?
Wifi - Ethernet- Bluetooth - Ses sürücüleri( Realtek vs. ) Anakartın kendi sitesinden yükleyebilirsin. NVIDIA ekran kartın var ise nvcleanstall programını kullanarak doğru ve temiz bir driver kurulumu gerçekleştirebilirsin. Chipset driverini AMD veya Intel'in kendi sitesinden indirip kurmalısın. Anakart sitesindekiler güncel olmayabiliyor. En son Windows Update ile bir taratırsın kalanını o yükler eğer varsa.

Aygıt Yöneticisinde bilinmeyen aygıtlarınız var ise sağ tıklayıp özelliklere girip Ayrıntılara basın, oradan Donanım Kimliklerini seçin ve oradaki kodu Google'de aratın. Ne olduğunu bulmanıza yardımcı olacaktır.

• Beğen
Reaksiyonlar: Deep

Deep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Yılmaz Hepkorucu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Wifi - Ethernet- Bluetooth - Ses sürücüleri( Realtek vs. ) Anakartın kendi sitesinden yükleyebilirsin. NVIDIA ekran kartın var ise nvcleanstall programını kullanarak doğru ve temiz bir driver kurulumu gerçekleştirebilirsin. Chipset driverini AMD veya Intel'in kendi sitesinden indirip kurmalısın. Anakart sitesindekiler güncel olmayabiliyor. En son Windows Update ile bir taratırsın kalanını o yükler eğer varsa.

Aygıt Yöneticisinde bilinmeyen aygıtlarınız var ise sağ tıklayıp özelliklere girip Ayrıntılara basın, oradan Donanım Kimliklerini seçin ve oradaki kodu Google'de aratın. Ne olduğunu bulmanıza yardımcı olacaktır.

Bu sürücüler eksik şuan

Ekler

• 20241101_103455.jpg
    20241101_103455.jpg
    144.5 KB · Hit: 21

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Bu sürücüler eksik şuan
SM BUS bildiğim kadarıyla chipset driver'a bağlı bir şey. Anakart ve İşlemcinizi söyler misiniz ?

Deep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Yılmaz Hepkorucu
https://www.msi.com/Motherboard/MEG-X570-ACE/support#driver LAN Drivers kısmındakileri indirip kurun.

https://www.amd.com/en/support/downloads/drivers.html/chipsets/am4/x570.html Windows sürümünüze göre buradan AMD Chipset Drivers indirip kurun. Akabinde PC restart atın ve sonuçları iletin.
Msi kısmındakilerin hepsini kurmuştum zaten

Amd kısmını kurup restart atayım dönüş yapıyım

https://www.msi.com/Motherboard/MEG-X570-ACE/support#driver LAN Drivers kısmındakileri indirip kurun.

https://www.amd.com/en/support/downloads/drivers.html/chipsets/am4/x570.html Windows sürümünüze göre buradan AMD Chipset Drivers indirip kurun. Akabinde PC restart atın ve sonuçları iletin.
PCI aygıtları sorunu çözüldü Bluetooth halen aynı

Son düzenleme:

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Amd kısmını kurup restart atayım dönüş yapıyım

PCI aygıtları sorunu çözüldü Bluetooth halen aynı
Bluetooth dediğim gibi donanım kimliklerinden çıkan kodu google'de aratman gerek.

• Beğen
Reaksiyonlar: Deep

Deep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Yılmaz Hepkorucu