Neler Yeni

Driversız 3060 ti çalıştırmak

A2Teker

80+
Merhaba arkadaşlar 2 el bir ekran kartı aldım kartı test etmek için arkadaşımın kasasına taktım ben çalıştırdım driverler daha yüklenmeden test için oyun açtım ve 30 dakika kadar oyun oynandı kartı sökerken çok sıcak olduğunu farkettim bunun nedeni ne olabilir driver yüklenmediği için pervaneler çalışmayıp ısınmış olabilirmi ?

ilkaycam.m

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
ilkay çam
Merhaba arkadaşlar 2 el bir ekran kartı aldım kartı test etmek için arkadaşımın kasasına taktım ben çalıştırdım driverler daha yüklenmeden test için oyun açtım ve 30 dakika kadar oyun oynandı kartı sökerken çok sıcak olduğunu farkettim bunun nedeni ne olabilir driver yüklenmediği için pervaneler çalışmayıp ısınmış olabilirmi ?
kartla iş yaparsanız ısınır. driver ile falan alakası yok

TahinPekmez

80+ Silver
En az 60 derece olmuştur buda normal elini yakması. 50 dereceden aşağı fan dönmez.

ilkaycam.m

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
ilkay çam
50-60 derece bu parçalar için soğuk olsa bile senin elin 36 santigrat derece olduğu için sana sıcak gelmiş olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Comics
Sürücüler kurulu olmadan oyunlar açılmaz ki. Muhtemelen Windows bir sürücü kurmuştur ve genelde eski bir sürücü kurduğu için bu da yüksek derecelere sebebiyet vermiştir. Ayrıca oyun oynarken kartın ısınması doğal, 80 85 dereceyi geçmesin yeterli.

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,593
İsim
Memati Baş
Kaç dereceydi ki? Belki 80 derece elini yaktı belki 60.

Top Bottom