Neler Yeni

Drone un SHGM kaydi tamamlanmadan surmek sikinti mi ?

louis bloom

80+ Silver
dostlar DJI Air 3S drone aldim. Mediamarkta satis SHGM IHA kaydini yaptilar bende IHA basvurusu yaptim ama 3 hafta suruyormus bir de araya bayram denk geldi daha da surecek. ehliyetide alamadim henuz. en azindan kayit suresine kadar kendimi gelistirmek adina sursem bir sikinti yasar miyim ? chat gpt riskli olacagini soyluyor google da tam bi bilgi edinemedim aranizda bilen var mi

Scope

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Yasin Uzun
dostlar DJI Air 3S drone aldim. Mediamarkta satis SHGM IHA kaydini yaptilar bende IHA basvurusu yaptim ama 3 hafta suruyormus bir de araya bayram denk geldi daha da surecek. ehliyetide alamadim henuz. en azindan kayit suresine kadar kendimi gelistirmek adina sursem bir sikinti yasar miyim ? chat gpt riskli olacagini soyluyor google da tam bi bilgi edinemedim aranizda bilen var mi
tabii ki risk var beklemekte fayda var nasıl istersen bence bekle her an her şey olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mig 29
Risk var, ama ben olsam beklemezdim :) Yaşadığın şehir ve uçuş yapacağın alan da çok önemli. Ancak SHGM'nin sistemi gerçekten problemli. İHA-1 ticari lisansımı SHGM veritabanına beş kez yüklemeyi denedim, her seferinde reddettiler. Drone'um sisteme kayıtlı. Geçtiğimiz yaz bildiğim kadarıyla, ceza yazma yetkisi polislere de verildi. Uçuş izni almadığın bahanesiyle kolaylıkla ceza yazabilirler, zaten. Uçuş yapmadan 30 gün önce uçuş yapılacak bölge ve saat ile birlikte uçuş izni başvurusu yapan ve uçuş onayı alan arkadaşları tenzih ederim :) İyi forumlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,082,766
Üyeler
172,133
Son üye
Dehaa
Top Bottom