Hocam eyvallah peki bu sistemle fazla bi fps artışı olur mu Dual channel ile. Mesela gta 5 1080p low da 30 fps alıyorum kaça çıkar dual ile birlikte ?Evet, daha iyi. Şöyle düşün: 3200 Frekans veriyor bir adet RAM. Sen dual yapınca 6400 oluyor yani 2 kat daha hızlı veri işliyor ve dolayısıyla daha performanslı oluyor. Daha önceki konunu cevaplamıştım. Öyle takarsan Dual çalışmaz ve evet, 16+4 yapacağına 8+8 daha performanslı.
Dizüstü olsaydı 15-20 FPS kadar artış olabilir diyebilirdim. Tahminimce 5-15 arası bir artış olur. Artış olmasa bile anlık FPS kayıpları ortadan kaybolur. Her türlü iyi yani.Hocam eyvallah peki bu sistemle fazla bi fps artışı olur mu Dual channel ile. Mesela gta 5 1080p low da 30 fps alıyorum kaça çıkar dual ile birlikte ?
+10fps alırsınızHocam eyvallah peki bu sistemle fazla bi fps artışı olur mu Dual channel ile. Mesela gta 5 1080p low da 30 fps alıyorum kaça çıkar dual ile birlikte ?
Hocam ilerde 16 yanına bir 16 daha çekerim diye de single almıştım ama daha yeni aldım sistemi zaten her türlü 2x8 yapsam daha iyi mi o zaman ?Dizüstü olsaydı 15-20 FPS kadar artış olabilir diyebilirdim. Tahminimce 5-15 arası bir artış olur. Artış olmasa bile anlık FPS kayıpları ortadan kaybolur. Her türlü iyi yani.
Evet daha iyi. 16+16 yapman RTX oyunlar ve Render dışında hiçbir işine yaramaz emin ol. 32 GB şu anda fazla gerekli bir boyut değil. 16 yeter. 2x8 iyidir.16Hocam ilerde 16 yanına bir 16 daha çekerim diye de single almıştım ama daha yeni aldım sistemi zaten her türlü 2x8 yapsam daha iyi mi o zaman ?
Biliyorum hocam zaten bu ekran kartıyla 32 gb hiçbir işime yaramaz da ilerde ekran kartı değiştirirsem diye böyle yapmıştım. O zaman ben 2x8 alıyım hocam eyvallah yardımların için.Evet daha iyi. 16+16 yapman RTX oyunlar ve Render dışında hiçbir işine yaramaz emin ol. 32 GB şu anda fazla gerekli bir boyut değil. 16 yeter. 2x8 iyidir.
cl mhz aynı olması yetiyorDual her zaman için en iyisi performans konusunda. Farklı marka model ram takıp dual yapmaya çalışmayın mümkünse aynı kutudan çıkan ramler olsun.
cl mhz aynı olması yetiyor