Neler Yeni

Yardım 🛑DualSense 5 Şarj Olmuyor!!😮😮

Ömər Züliyev

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Ömer Züliyev
Merhaba, ben dualsense 5 leri ( 2 tane) PC de kullaniyorum. Iki tane farkli usb ile denedim ikisindede sarj dolmuyor. Sari isik yanip sonuyor, ama nekadar beklesemde sarj olmuyorlar. Bunun sebebi nedir? Steam açik sekildede kapali sekildede denedim hicbir turlu sarj olmuyorlar

elprofessor

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Selahattin Yarar
İlgilendiği Kategoriler
Telefon,Oyun Konsolları
Instagram
bigr0zz
Merhaba, ben dualsense 5 leri ( 2 tane) PC de kullaniyorum. Iki tane farkli usb ile denedim ikisindede sarj dolmuyor. Sari isik yanip sonuyor, ama nekadar beklesemde sarj olmuyorlar. Bunun sebebi nedir? Steam açik sekildede kapali sekildede denedim hicbir turlu sarj olmuyorlar
Adaptöre tak.

gven

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Güven
Hocam merhabalar, bende kullanıyorum pc için arkadaşın dediği gibi pc üzerinden değilde type-c uyumlu bir adaptörle şarj edersen daha sağlıklı olur diye düşünüyorum, bir de playstation un kendi uygulaması var güncellemeleri yüklediği oradan da şarj durumu daha sağlıklı gözüküyor Uygulamanın adı "Firmware updater for DualSense™ wireless controller" google'da aratırsan çıkıyor direk, bir sorun yoktur umarım ürünlerde

Ömər Züliyev

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Ömer Züliyev
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam merhabalar, bende kullanıyorum pc için arkadaşın dediği gibi pc üzerinden değilde type-c uyumlu bir adaptörle şarj edersen daha sağlıklı olur diye düşünüyorum, bir de playstation un kendi uygulaması var güncellemeleri yüklediği oradan da şarj durumu daha sağlıklı gözüküyor Uygulamanın adı "Firmware updater for DualSense™ wireless controller" google'da aratırsan çıkıyor direk, bir sorun yoktur umarım ürünlerde
Adaptorden zararli oldugunu soyluyorlar

elprofessor

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Selahattin Yarar
İlgilendiği Kategoriler
Telefon,Oyun Konsolları
Instagram
bigr0zz

elprofessor

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Selahattin Yarar
İlgilendiği Kategoriler
Telefon,Oyun Konsolları
Instagram
bigr0zz

Ömər Züliyev

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Ömer Züliyev
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
pc çok az akım veriyor batarya full boşaldı ise daha akım gelmez yüksek akım lazım az.
Bu adaptor ile sarj ede bilirmiyim? Yoksa cok mu fazla bu?

Ekler

• 081269C6-E6F8-4CD7-B8BB-1878C7AC8D95.jpeg
    081269C6-E6F8-4CD7-B8BB-1878C7AC8D95.jpeg
    1.2 MB · Hit: 190

elprofessor

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Selahattin Yarar
İlgilendiği Kategoriler
Telefon,Oyun Konsolları
Instagram
bigr0zz

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,973
İsim
göksel yurtcan
hocam adaptörün Watt değerini fazla olması bir şey ifade etmez kim diyorsa yanlış söylüyor dualsense max ne kadar Watt güç çekebiliyorsa o kadar güç çekecektir fazlasını kabul etmeyecektir

Hakan06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
468
İsim
Hakan Keser
Kablodan dolayı olabilir. Bende 2 tane kablo var biri 3.0 biri 2.0. İki kabloda sağlam telefonu falan bağlıyorum sorun yok ama dualsense şarj ederken usb 3.0 olan çalışıyordu. Daha doğrusu sonra 2.0 olan telefon kablomla denedim onunla da oldu. Sanırım kabloda veri aktarımı destekli olması lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

5 Volt adaptörse edebilirsin.

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
33w 💀
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam adaptörün Watt değerini fazla olması bir şey ifade etmez kim diyorsa yanlış söylüyor dualsense max ne kadar Watt güç çekebiliyorsa o kadar güç çekecektir fazlasını kabul etmeyecektir
Sıkıntı çıkarmaz mı yani bence içindeki bataryanın ömrü çok az kısalır

Top Bottom