Neler Yeni

Dualsense drift problemi

nera12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
alperen Kılcı
Geçen hafta Teknosa'dan DualSense aldım PC de kullanmak icin elime dun gecti yavas yavas kurulumunu vs yapmaya başladım. İnternetten gamepad testera girdim ve bu şekilde analoglarda drifting olduğunu gördüm, başımdan aşağı kaynar sular dokuldu. Bazen drift yapıyor bazen yapmıyor. Bu normal midir daha ilk defa kullanıyorum. Olması normal bir şey mi olmaması gereken bir şey mi gondermeli miyim Teknosa'ya, ne yapmalıyım bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
video bana ait

Hakan06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
477
İsim
Hakan Keser
Geçen hafta Teknosa'dan DualSense aldım PC de kullanmak icin elime dun gecti yavas yavas kurulumunu vs yapmaya başladım. İnternetten gamepad testera girdim ve bu şekilde analoglarda drifting olduğunu gördüm, başımdan aşağı kaynar sular dokuldu. Bazen drift yapıyor bazen yapmıyor. Bu normal midir daha ilk defa kullanıyorum. Olması normal bir şey mi olmaması gereken bir şey mi gondermeli miyim Teknosa'ya, ne yapmalıyım bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
video bana ait
Bu kadar küçük oynamalar normal. Dualshock ve 2 tane dualsense var elimde hepsinde oluyo böyle küçük kıpırdanmalar.
bu videoda 1.22deki gibi büyük oynamalar olmadığı sürece normal bence.

nera12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
alperen Kılcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu kadar küçük oynamalar normal. Dualshock ve 2 tane dualsense var elimde hepsinde oluyo böyle küçük kıpırdanmalar.
bu videoda 1.22deki gibi büyük oynamalar olmadığı sürece normal bence.
garantiye gondermeye gerek yok mu dersiniz sorun yaratmadığı sürece?

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Eray Yılmaz
hâla çözememiş mi sony bu durumu üzücüki dual sense çok sağlam bir gamepad olmasına rağmen. Sorunu gelirsek kronik sorunuydu dualshockların vb çözümü yok anca değiştirip gönderirler sonra yine aynı olabilir.

nera12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
alperen Kılcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hâla çözememiş mi sony bu durumu üzücüki dual sense çok sağlam bir gamepad olmasına rağmen. Sorunu gelirsek kronik sorunuydu dualshockların vb çözümü yok anca değiştirip gönderirler sonra yine aynı olabilir.
Çok sinir bozucu, yeni seride düzelttik dediler zar zor arayıp yeni seri buldum aldım. Böyle olunca insan üzülüyor. belli bir süre deneyip sorun yaratırsa gondermek mantıklı olan sanırım.

Top Bottom