Neler Yeni

Dualsense Kutusu Kayıp Garantiye Vermek İstiyorum

GRR8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Ahmet Emir K.
Merhaba. 5-6 ay önce aldığımım dualsensimin sağ analoğu bir süredir drift yapıyor. Garantiye vermek istiyorum ancak kutusu kayıp. Bildiğim kadarıylada drift problemi olduğu zaman direkt sıfır ürün ile değişim yapıyorlar. Kutunun olmaması sorun çıkarır mı ?

Ufukizm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Özgür Ufuk
Merhaba. 5-6 ay önce aldığımım dualsensimin sağ analoğu bir süredir drift yapıyor. Garantiye vermek istiyorum ancak kutusu kayıp. Bildiğim kadarıylada drift problemi olduğu zaman direkt sıfır ürün ile değişim yapıyorlar. Kutunun olmaması sorun çıkarır mı ?
Nerede yasiyorsun dostum. Bende boş kutu var verebilirim istersen.

QRuder

80+ Silver
Nerede yasiyorsun dostum. Bende boş kutu var verebilirim istersen.
öyle oluyo mu la üzerinde seri no felan varmı bi dikkatli bakın garanti anlarsa yada anlayabileceği bir şey varsa anladığı zaman garanti sıkıntı çıkarır değişim değil tamir de yapmayabilirler
Mesaj otomatik birleştirildi:

İstanbul'da yaşıyorum ne yazık ki:(
karşı ödemeli kargo

GRR8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Ahmet Emir K.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
öyle oluyo mu la üzerinde seri no felan varmı bi dikkatli bakın garanti anlarsa yada anlayabileceği bir şey varsa anladığı zaman garanti sıkıntı çıkarır değişim değil tamir de yapmayabilirler
tamirde sorun olacağını zannetmiyorum kutu şart değil onda. Neyse her türlü olmuyor zaten.

karşı ödemeli kargo
gerek yok o kadar uğraşmaya

yigithandeniz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
yigithandeniz
en sağlıklı bilgiyi servisten öğrenebilirsin kutusuz göndermende herhangi bir sorun olmayacağını düşünüyorum faturayı ibraz etmen yeterli olacaktır

• Beğen
Reaksiyonlar: GRR8
Top Bottom