Neler Yeni

Dualsense mi dualshock 4 mü

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,499
İsim
Çağatay
Her cevapta kafam karışıyor 😂 en iyisi bana dualshock veya dualsense hangisini al diyorsanız güvenilir bi yerden link atın alıp geçeyim. Orjinal olup olmadığını anlayamıyorum daha önce kullanmadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pc için ama joistiklerin yerini sevmedim o yüzden ps kolu düşünüyorum
Bende pc de kullanıyorum ds4 kullandım güzel joystick evet sonra dualsense geçtim ve 2 yıldır kullanıyorum bence en iyi joystick. Ben ilk seriden almıştım 1 kolu sonra drift çıktı garantiye gönderdim yeni 0 yeni seri kol gönderdiler. Onu gönderdiğim dönem de mediamarktan 1 kol daha almıştım. Mediamarkt , teknosa , vatan gibi yerlerden almanı tavsiye ederim orjinallik konusunda sorun yaşamazsın

fixedzero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Sinan
Bende pc de kullanıyorum ds4 kullandım güzel joystick evet sonra dualsense geçtim ve 2 yıldır kullanıyorum bence en iyi joystick. Ben ilk seriden almıştım 1 kolu sonra drift çıktı garantiye gönderdim yeni 0 yeni seri kol gönderdiler. Onu gönderdiğim dönem de mediamarktan 1 kol daha almıştım. Mediamarkt , teknosa , vatan gibi yerlerden almanı tavsiye ederim orjinallik konusunda sorun yaşamazsın
Yeni seri olduğunu nasıl anlayabilirim

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,499
İsim
Çağatay

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,685
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Arka kısmında yazan MODEL CFI-ZCT1W bu şekilde ise eski nesil sonunda "A" varsa v2 oluyor.

Sizinki MODEL CFI-ZCT1W A mı ?
Öyle yazmaz aşağıya bıraktım 1 yazan eski nesil 1A yazar aşağıda kırmızıya boyadığım yerde bir yöntemi daha vardı ama hatırlamıyorum
1701964366743.png

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,499
İsim
Çağatay

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,685
İsim
Emre
Discord
necromancerr

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,499
İsim
Çağatay

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,685
İsim
Emre
Discord
necromancerr
İlk fotoğrafta benim attığım zaten ne farkı var ? Neye itiraz ettiğini anlamış değilim gerçekten
İtiraz Etmiyorum ki benim o ufacık a dikkatimi çekmemişti bile ben bile şimdi gördüm kendikimde onu en kolay anlama yolu bu onu anlatmaya çalışıyorum

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,499
İsim
Çağatay
İtiraz Etmiyorum ki benim o ufacık a dikkatimi çekmemişti bile ben bile şimdi gördüm kendikimde onu en kolay anlama yolu bu onu anlatmaya çalışıyorum
İlk mesajında "öyle yazmaz" dediğin için anlam veremedim bende ne demek istediğine :) A ibareli olanlar v2 nesil oluyor ufak farklılıklar var parça değişiklikleri l2 ve r2 yayları değişik, joysticklerdeki bir kaç parça güncellendi, iç kartta değişiklikler oldu. Güncellendi ve v1 de görülen sorunları genel olarak çözdüler. Seninkinde Küçük şekilde A vardır muhtemelen

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,685
İsim
Emre
Discord
necromancerr
İlk mesajında "öyle yazmaz" dediğin için anlam veremedim bende ne demek istediğine :) A ibareli olanlar v2 nesil oluyor ufak farklılıklar var parça değişiklikleri l2 ve r2 yayları değişik, joysticklerdeki bir kaç parça güncellendi, iç kartta değişiklikler oldu. Güncellendi ve v1 de görülen sorunları genel olarak çözdüler. Seninkinde Küçük şekilde A vardır muhtemelen
Şimdi baktımda varmış şubattan beri kullanıyorum hiç görmemiştim karıncalara dua yazdırsam bundan büyük olurdu ondan yazmaz yazdım bende :D

Top Bottom