Neler Yeni

Yardım DUALSENSE'im bozuk mu ?

somhaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Abdülhalik
Merhaba arkadaşlar ben 2 hafta fln önce gamepad araştırıyodum fln işte sonra Dualsense'i aldım. Neyse buralar önemli değil. Asıl konuya gelelim;

Ben Don't Starve Together oyununda Dualsense ile oynadığım zaman görmüyor idi. İşte bende DSX denen programı aldım (steam üzerinden) işte bu programdan Dualsense'imi Dualshock 4 olarak gösterdim ve Don't Starve'a girdim. Fakat sağ analog sanki hafif sola kayıyor gibiydi. Tabi bende hemen DSX programını açtım hiçbir sorun yoktu. Yani hiçbir oynama yoktu. Açıklayacak olursa oyunda sürekli bir sola doğru gitmeler var. seçme ekranına geliyorum sürekli sola doğru gidiyor. Tabi sonra bende DSX üzerinden Dualshock olarak değil de Xbox 360 olarak değiştir dedim. Oyuna girdim baktım hiçbir sorun yok.

Kısaca
oyunda Dualsense'imi DS4 olarak gösterirsem sağ analog sola kamış gibi yapıyor. Fakat Xbox 360 olarak gösterirsem hiçbir sorun yapmıyor.

Arkadaşlar sizce Donanımsal bir sorun mu var yoksa yazılımsal (DSX) mı? Yoksa oyunun Kendi sorunu mu?

Video: https://upvi.org/eRdCFA49BVv4pgS/watch

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

BabaVoss7

80+ Silver
Steamden aldıysan oyunu dsx gerek olmadan steam üzerinden algılatabiliyorsun o zaman olmaz büyük ihtimal. Değilsede normal sayılır. O oyunu oynamadım ama dsx üzerinde her zaman xbox seçince stabil oluyor steam olsada olmasada. Sonuç olarak doğru şekilde oynagıyosa yazılımsal kolunda bişey yok

somhaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Abdülhalik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Steamden aldıysan oyunu dsx gerek olmadan steam üzerinden algılatabiliyorsun o zaman olmaz büyük ihtimal. Değilsede normal sayılır. O oyunu oynamadım ama dsx üzerinde her zaman xbox seçince stabil oluyor steam olsada olmasada. Sonuç olarak doğru şekilde oynagıyosa yazılımsal kolunda bişey yok
Onu da denedim buton 1 buton 2 olarak gösteriyor öyle oynayamayacağıma göre dsx kurup oyanayım dedim bu sorun çıktı karşıma. Yani oyunda mı sorun var?

Son düzenleme:

BabaVoss7

80+ Silver
Başka oyunda denemeden bilemezsin

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
Merhaba arkadaşlar ben 2 hafta fln önce gamepad araştırıyodum fln işte sonra Dualsense'i aldım. Neyse buralar önemli değil. Asıl konuya gelelim;

Ben Don't Starve Together oyununda Dualsense ile oynadığım zaman görmüyor idi. İşte bende DSX denen programı aldım (steam üzerinden) işte bu programdan Dualsense'imi Dualshock 4 olarak gösterdim ve Don't Starve'a girdim. Fakat sağ analog sanki hafif sola kayıyor gibiydi. Tabi bende hemen DSX programını açtım hiçbir sorun yoktu. Yani hiçbir oynama yoktu. Açıklayacak olursa oyunda sürekli bir sola doğru gitmeler var. seçme ekranına geliyorum sürekli sola doğru gidiyor. Tabi sonra bende DSX üzerinden Dualshock olarak değil de Xbox 360 olarak değiştir dedim. Oyuna girdim baktım hiçbir sorun yok.

Kısaca
oyunda Dualsense'imi DS4 olarak gösterirsem sağ analog sola kamış gibi yapıyor. Fakat Xbox 360 olarak gösterirsem hiçbir sorun yapmıyor.

Arkadaşlar sizce Donanımsal bir sorun mu var yoksa yazılımsal (DSX) mı? Yoksa oyunun Kendi sorunu mu?

Video: https://upvi.org/eRdCFA49BVv4pgS/watch
Dualsense ds4 gibi değil. Tak çalıştır. Gamepad tester sitesine gir 5-10dk uğraş cidden sola kayıyor mu analog bak.

somhaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Abdülhalik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dualsense ds4 gibi değil. Tak çalıştır. Gamepad tester sitesine gir 5-10dk uğraş cidden sola kayıyor mu analog bak.
tamam hemen deniyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam söyle bir oynama var sorun olur mu? Yoksa normal midir?

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
tamam hemen deniyorum

Hocam söyle bir oynama var sorun olur mu? Yoksa normal midir?

Hocam tabi ki sorun olur. Hemen değişim yapın aldığınız yer ile iletişime geçin.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
harbi mi n11'di satıcı halbuki hemen değişim yapmaya çalışacağım
Benim gamepad Msi Force GC20 V2 de benzer bir şey olmuştu 3 ay sonra. LT veya sağ analog sola bitince ikisi de çalışıyordu değişim yaptım şimdi yenisini sorunsuz kullanıyorum.

somhaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Abdülhalik
Benim gamepad Msi Force GC20 V2 de benzer bir şey olmuştu 3 ay sonra. LT veya sağ analog sola bitince ikisi de çalışıyordu değişim yaptım şimdi yenisini sorunsuz kullanıyorum.
tamamdır çok sağol hemen değiştirmeye çalışacağım

bu arada ilk videodaki oyundaki sorun oyundan mı kaynaklı, yoksa titremeden mi?

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
Satıcı kabul etmezse eğer THH başvur çünkü eğer düşürmediysen veya başka bir şey olmadıysa sorun onlarda veya kargo firmasındadır.

bu arada ilk videodaki oyundaki sorun oyundan mı kaynaklı, yoksa titremeden mi?
Video bende donuyor nedense. Titremeden olabilir.

Top Bottom