Neler Yeni

Dubleks ev için sinyal güçlendirici önerisi

BeKo'O

80+ Silver
Arkadaş tavsiye istedi de alt kattaymış modemleri üst katta çekmiyor, uygun fiyata sinyal güçlendirici-yönlendirici önerebilir misiniz? Direkt priz bağlantılı olursa tabi daha iyi olur.

ortalama 250-300'e kadar çıkabilir bütçe

Ellsy

80+ Bronze
Arkadaş tavsiye istedi de alt kattaymış modemleri üst katta çekmiyor, uygun fiyata sinyal güçlendirici-yönlendirici önerebilir misiniz? Direkt priz bağlantılı olursa tabi daha iyi olur.

ortalama 250-300'e kadar çıkabilir bütçe
Söyleyin dubleks evde oturuyormuş az bütçe çıksın o paraya zor kalitesiz olur

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Onur

cagari

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
cagari
bizde dublex evde oyuruyoruz bi tp link modem alıp birbirlerine bağladık sonra yukardaki modemi extender olarakmı ne ayarlamıştık sitesinden

BeKo'O

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

BeKo'O

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı katta bunu kullanıyorum. Dublekste nasıl olur bilmiyorum ama muhtemelen iş görür. Tavsiye edebilirim. Çok memnunum üründen. https://amzn.eu/d/4XsvbGq
Nasıl kullanılıyor hocam modem ile uyumlu çalışır mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Açıkçası sinyal güçlendirici işi görür mü yoksa router mı alınmalı bilemedim, şu internet işlerinde çok iyi bilgim yok.

Son düzenleme:

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Mesaj otomatik birleştirildi:

Açıkçası sinyal güçlendirici işi görür mü yoksa router mı alınmalı bilemedim, şu internet işlerinde çok iyi bilgim yok.
Çalışır. Fişe takıp herhangi bir cihazla wifi üzerinden bağlanıyorsun. Sonra 1 dakikalık bir kurulumunu yaptıktan sonra modemine bağlı yeni bir wi-fi ağı oluşturuyor. Ben TV için almıştım. Modemle arasında 2 oda var. Normalde hızım 75 mbps. TV 10 Mbpsyi zor görüyordu. Bu cihazdan sonra 65-70 mbpsleri görmeye başladı. Ölü bölgelerdeki çekmeyen wifi hızını gerçekten arttırıyor. Tabi dublekste mesafe artınca bu kadar verim alır mısın bilemiyorum.

BeKo'O

80+ Silver
Çalışır. Fişe takıp herhangi bir cihazla wifi üzerinden bağlanıyorsun. Sonra 1 dakikalık bir kurulumunu yaptıktan sonra modemine bağlı yeni bir wi-fi ağı oluşturuyor. Ben TV için almıştım. Modemle arasında 2 oda var. Normalde hızım 75 mbps. TV 10 Mbpsyi zor görüyordu. Bu cihazdan sonra 65-70 mbpsleri görmeye başladı. Ölü bölgelerdeki çekmeyen wifi hızını gerçekten arttırıyor. Tabi dublekste mesafe artınca bu kadar verim alır mısın bilemiyorum.
aynı fiyatlara router'lar var, bu önerdiğiniz aygıt hızı baya bir düşürüyor diyorlar. Onun yerine aynı fiyata router alıp aynı hiz ve sinyal kalitesi ile router bağlantısı yapmak daha mantıklı olmaz mı? Bilmediğim için soruyorum

Top Bottom