Söyleyin dubleks evde oturuyormuş az bütçe çıksın o paraya zor kalitesiz olurArkadaş tavsiye istedi de alt kattaymış modemleri üst katta çekmiyor, uygun fiyata sinyal güçlendirici-yönlendirici önerebilir misiniz? Direkt priz bağlantılı olursa tabi daha iyi olur.
ortalama 250-300'e kadar çıkabilir bütçe
Yukarda paylaştımbu bütçe bandında önerebileceğiniz bir şeyler var mı? bir de daha yüksek bütçeye priz bağlantılı ne alınabilir?
Nasıl kullanılıyor hocam modem ile uyumlu çalışır mı?Aynı katta bunu kullanıyorum. Dublekste nasıl olur bilmiyorum ama muhtemelen iş görür. Tavsiye edebilirim. Çok memnunum üründen. https://amzn.eu/d/4XsvbGq
Açıkçası sinyal güçlendirici işi görür mü yoksa router mı alınmalı bilemedim, şu internet işlerinde çok iyi bilgim yok.Nasıl kullanılıyor hocam modem ile uyumlu çalışır mı?
Çalışır. Fişe takıp herhangi bir cihazla wifi üzerinden bağlanıyorsun. Sonra 1 dakikalık bir kurulumunu yaptıktan sonra modemine bağlı yeni bir wi-fi ağı oluşturuyor. Ben TV için almıştım. Modemle arasında 2 oda var. Normalde hızım 75 mbps. TV 10 Mbpsyi zor görüyordu. Bu cihazdan sonra 65-70 mbpsleri görmeye başladı. Ölü bölgelerdeki çekmeyen wifi hızını gerçekten arttırıyor. Tabi dublekste mesafe artınca bu kadar verim alır mısın bilemiyorum.Nasıl kullanılıyor hocam modem ile uyumlu çalışır mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Açıkçası sinyal güçlendirici işi görür mü yoksa router mı alınmalı bilemedim, şu internet işlerinde çok iyi bilgim yok.
aynı fiyatlara router'lar var, bu önerdiğiniz aygıt hızı baya bir düşürüyor diyorlar. Onun yerine aynı fiyata router alıp aynı hiz ve sinyal kalitesi ile router bağlantısı yapmak daha mantıklı olmaz mı? Bilmediğim için soruyorumÇalışır. Fişe takıp herhangi bir cihazla wifi üzerinden bağlanıyorsun. Sonra 1 dakikalık bir kurulumunu yaptıktan sonra modemine bağlı yeni bir wi-fi ağı oluşturuyor. Ben TV için almıştım. Modemle arasında 2 oda var. Normalde hızım 75 mbps. TV 10 Mbpsyi zor görüyordu. Bu cihazdan sonra 65-70 mbpsleri görmeye başladı. Ölü bölgelerdeki çekmeyen wifi hızını gerçekten arttırıyor. Tabi dublekste mesafe artınca bu kadar verim alır mısın bilemiyorum.