Yardım Wifi sinyal güçlendirici önerisi

ayberkd50

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,078
Bütçe
600
Dikey bir dikdörtgen düşünün. Modem dikdörtgenin sağ üst ucunda ve benim odam sol alt uçta. Wifi çok kötü çekiyor. Odamın kapı eşiğinden çekiyor ama 1 adım atınca baya zayıflıyor. Yatağıma veya masama geçince 1 diş anca çekiyor.
Odama sinyal güçlendirici alsam işe yarar mı?
Türk telekomun, siyah, 2 kanallı modemi var. (2.4ghz ve 5ghz.)
Benim telefonum 5 ghz desteklemiyor. Ama sinyal güçlendirici ikisi içinde olursa çok iyi olur.
İnternet de 5 ghz de 100mbps hızında.
500tl bütçe ile ne önerirsiniz. Ya da 200 300 tl civarına işimi görecekler var mı?

Dikey bir dikdörtgen düşünün. Modem dikdörtgenin sağ üst ucunda ve benim odam sol alt uçta. Wifi çok kötü çekiyor. Odamın kapı eşiğinden çekiyor ama 1 adım atınca baya zayıflıyor. Yatağıma veya masama geçince 1 diş anca çekiyor.
Odama sinyal güçlendirici alsam işe yarar mı?
Türk telekomun, siyah, 2 kanallı modemi var. (2.4ghz ve 5ghz.)
Benim telefonum 5 ghz desteklemiyor. Ama sinyal güçlendirici ikisi içinde olursa çok iyi olur.
İnternet de 5 ghz de 100mbps hızında.
500tl bütçe ile ne önerirsiniz. Ya da 200 300 TL civarına işimi görecekler var mı?
Dikdörtgenin tam ortasına koyarsan güçlendirici işini oldukça iyi yapar.

Dikdörtgenin tam ortasına koyarsan güçlendirici işini oldukça iyi yapar.
Odama koyarsam olmaz mı? Olmazsa koridora koyabilirim. O da ortanın hafif aşağı solunda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve model önerin var mı?

Odama koyarsam olmaz mı? Olmazsa koridora koyabilirim. O da ortanın hafif aşağı solunda.
Güçlendirici modeme ne kadar yakın olursa kayıp o kadar az olur. Söylediğin gibi odana koyarsan sinyal gücünün pek iyi olacağını sanmıyorum. Bu yüzden sana da iyi bir internet veremez.

Güçlendirici modeme ne kadar yakın olursa kayıp o kadar az olur. Söylediğin gibi odana koyarsan sinyal gücünün pek iyi olacağını sanmıyorum. Bu yüzden sana da iyi bir internet veremez.
Ortaya yakın bir yere koyabilirim. Sinyal güçlendirici önerin var mı?

silindi

Son düzenleme:
Re300 modeline bakabilirsiniz.
Bilgi sahibi değilim de bu modelin benim için avantajları nelerdir? Daha düşüğü de işimi görür ama kaliteli olması için mı bu?

Geri