Neler Yeni

Dudak patlaması ne zaman geçer?

Beyler yaklaşık 20 dakika önce beni feci dovduler dişlerimde tel olduğu icin ağzıma vurunca dudağım şişti ve kanadı şuan dudakların yarısına botoks yaptırmış gibiyim. Buz koydum 10 dakika civarı şişlik ne zaman geçer ve tam geçer mi yardımcı olursanız sevinirim.

Saintes Maries

80+ Bronze
Beyler yaklaşık 20 dakika önce beni feci dovduler dişlerimde tel olduğu icin ağzıma vurunca dudağım şişti ve kanadı şuan dudakların yarısına botoks yaptırmış gibiyim. Buz koydum 10 dakika civarı şişlik ne zaman geçer ve tam geçer mi yardımcı olursanız sevinirim.
öncelikle geçmiş olsun. dudağının enfeksiyon vs. kapmaması ve izsiz, hızlı şekilde iyileşmesi için doktora görünmen daha iyi olur. bilmediğin, saptayamadığın farklı bir problem var ise hem süreci uzatırsın hem de yaranın iz bırakmasına sebebiyet verirsin. bence bir doktora görünmelisin.

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Arif
Bende 2 gün içinde geçmişti ama sendeki şişlik botoks gibi dediğine göre biraz daha fazla sanırım. Aralıklarla buz koy illaki inecektir şişi.

Top Bottom