Neler Yeni

Dün çıkan Forza Horizon 5 oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dostlar oyunu satın almadım fakat incelemelerini izledim, açıkçası büyük hayal kırıklığına uğradım.
Tamam grafikler daha iyi fakat yüksek bir fiyata alacağımız oyunun bir önceki sürümü ile arasında farkların sadece grafik ve harita olmasını istemem, daha çıkmadan düşündüğüm şey en azından daha çok araba getirmişlerdir diyeydi fakat incelemesini izlediğimde gördüğüm şey fazla yeni araba gelmemiş olduğuydu, en basidinden forza 4 de olmayan BMW M8 modelinin bile daha gelmemiş olması ve bir çok niceleri, marka kategorisinin altındaki arabalar çoğu eski kasa ve eski modeller bize yeni modellerin donatıldığı bir sürüm bile verilmemişken bizden 300 TL almanın mantığı nedir.

Forza 4 horizon oyununu çok oynamış biri olarak söylüyorum ki devasa bir fark yok, belki ben beklentimi büyültmüşümdür ama en azından uçak veya süraat teknesi veya ne bileyim en azından değişiklik için motor ekleselerdi bu bile büyük bir fark yaratırdı.

Oynamış veya oynamamış sizin fikirleriniz nedir ?
Bizim için erişime açılmadı diye biliyorum.
Ama ben aşık oldum oyuna. Özellikle şu AMG Project One beni bitiriyor. IGN isimli bir kanalın incelemesindeki yorumları okudum anlaşılan yabancılar da çok sevmiş. Forza Horizon 4'e göre Çarklar daha iyi olmuş şans oranı daha yüksek. Gerçekçiliğine diyeceğim yok zaten. Tek kelimeyle harika.

Fury35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Mansur
Aslında söylemek istediğim şey şu, ben 1. oyundan beri horizon oynarım. Oyunda zaten hemen hemen hiç bir şey değişmiyor. 1-2-3-4-5 hepsi hemen hemen birbirinin aynısı. Adamlar zaten farklı bir şey vaadetmiyor. Ona rağmen 5. Oyun ilginç bir şekilde çok yüksek puanlar aldı. Grafiksel olarak üzerine çok fazla şey koymuşlar. Harita desen gelmiş geçmiş en büyük horizon haritası. Oyun fizikleri şu an rakipsiz. Etkinlikler güzel, oyunda şu eksik diyebileceğimiz bir şey yok. Yani artık bunu da beğenmeyen varsa oynamamakta özgür. Yazdıktan sonra ben de farkettim biraz sert olmuş ama durum bu :kizginpeepo:
Haklısınız hocam, yani ben forza 4 den beridir biliyorum bu oyunu ve ilk 4 olanını oynadım ama siz 1. oyundan beri oynamışsanız bilginiz haliyle doğrudur, grafik kısmında dediğim bir şey yok açıklamada da belirttim zaten grafikler iyi RTX olmasıda çabası, oyun zaten güzel onda sıkıntı yok oyunun 4. versiyonunun grafikleri bile süper iken 5. oyununda zaten süper grafikleri bir tık arttırmaları iyi olmuş fakat benim hoşuma gitmeyen kısmı bizi çeşitli yeniliklerle şaşırtmış olmamalarıydı ama olmayınca biraz hayal kırıklığına uğradım, ama siz daha iyi bilirsiniz hocam sonuçta 1. oyunundan beri oynuyorsunuz o yüzden size pek de bir şey diyemem.

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yeni aklıma geldi, Oyunun içindeki mini game'ler de çok güzel.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,324
İsim
BenRoboTdeğilİm
Aynısı

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Bu arada Forza Horizon 4 teki arabaların çoğu 5 te yok ama güncellemelerle getirirler ilk indirenler hemen indirsin diye yapmış olabilirler mesela güzelim Mercedeslerin çoğu yok.

Ayrıca event olarak haklısınız oyunun eksikleri var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,075
Üyeler
159,100
Son üye
Yusuf Ege Tepe
Top Bottom