Cerkutay
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Bizim için erişime açılmadı diye biliyorum.Dostlar oyunu satın almadım fakat incelemelerini izledim, açıkçası büyük hayal kırıklığına uğradım.
Tamam grafikler daha iyi fakat yüksek bir fiyata alacağımız oyunun bir önceki sürümü ile arasında farkların sadece grafik ve harita olmasını istemem, daha çıkmadan düşündüğüm şey en azından daha çok araba getirmişlerdir diyeydi fakat incelemesini izlediğimde gördüğüm şey fazla yeni araba gelmemiş olduğuydu, en basidinden forza 4 de olmayan BMW M8 modelinin bile daha gelmemiş olması ve bir çok niceleri, marka kategorisinin altındaki arabalar çoğu eski kasa ve eski modeller bize yeni modellerin donatıldığı bir sürüm bile verilmemişken bizden 300 TL almanın mantığı nedir.
Forza 4 horizon oyununu çok oynamış biri olarak söylüyorum ki devasa bir fark yok, belki ben beklentimi büyültmüşümdür ama en azından uçak veya süraat teknesi veya ne bileyim en azından değişiklik için motor ekleselerdi bu bile büyük bir fark yaratırdı.
Oynamış veya oynamamış sizin fikirleriniz nedir ?
Ama ben aşık oldum oyuna. Özellikle şu AMG Project One beni bitiriyor. IGN isimli bir kanalın incelemesindeki yorumları okudum anlaşılan yabancılar da çok sevmiş. Forza Horizon 4'e göre Çarklar daha iyi olmuş şans oranı daha yüksek. Gerçekçiliğine diyeceğim yok zaten. Tek kelimeyle harika.