Neler Yeni

Dükkandan xiaomi telefon alınır mı? ?

Ulker4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Okan Ulker
Bütçe
10000
Arkadaşlar dükkanlarda kaçak xiaomi telefonlar, piyasadan yarı fiyatına satılıyor, bunlara imei veya direnç atarak satıyorlar.

Kullanan varmı öneremiyorsunuz ?

Shourd

80+ Gold
Arkadaşlar dükkanlarda kaçak xiaomi telefonlar, piyasadan yarı fiyatına satılıyor, bunlara imei veya direnç atarak satıyorlar.

arkadaşım kulanıyor uzun zamandır daha bi sorun olmamış kulandığı modelde çok kötü bişi değil mi 11t pro var onda ama benim tavsiyem sadece oyun için alıyorsan neden olmasın ama genel kulanım ve bilgilerin olucaksa ikinci el veya sıfır tr daha mantıklı olur gibi

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Tekin Ayber
ikinci el telefon özellikle kaçak telefonlar aşırı risklidir, sonra mahkemelik bile olursun. Resmi olarak telefon alınır, kaçak veya belgesiz alırsan terör örgütlerinin kullandığı bir telefon denk gelirse ayıkla pirincin taşını, bir sürü ceza ve borç sana biner...

'SteeL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Mehmet B
kardeşim yaşadıgım bölgede her 10 kişiden 8 i yurtdışı telefon kullanıyor . hiçbir sıkıntısı olmaz
bende şuana kadar neredeyse 5 adet kaçak telefon kullandım tr telefonlara göre garanti dışında bir sorunu olmuyor.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Tekin Ayber
Kumar oynamak isteyen oynasın, banane... Ben bildiğimi yazdım.

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,574
İsim
Deniz Bey
hocam dükkan değilde face de xioami grubunda herkesin aldığı kişiler var bu işin içinde olan direnç vs hepsini ayarlayıp sorunsuz şekilde satan onlardan alırsan daha guvenilir olur diye düşünüyorum

vladvlad

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
vladimiz putin
redmi note 9 var bende 5. yilina giricek simdi

bende satip bi 2. el iphone 12 13 falan dusunuyordum ama @tekino nun yazdigini gordukten sonra vazgectim

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Tekin Ayber
Bununla ilgili az da olsa davalar görülmüş, çorbada sinek küçük de olsa mide bulandırır işte...

Reindi

80+ Silver

kuzenimde 12s var 7500 e almıştı taş gibi de telefon valla amoled ekranı falan vardı

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Tekin Ayber
redmi note 9 var bende 5. yilina giricek simdi

bende satip bi 2. el iphone 12 13 falan dusunuyordum ama @tekino nun yazdigini gordukten sonra vazgectim
Satacaksan illa ikinci el satış yönetmeliği mi ne vardı, yani resmi belgeli olarak sat, yoksa ileride başın ağrıyabilir yani. ama o zaman da devlet vergi filan alıyor, bi anlamı kalmıyor satışın.

Top Bottom