arkadaşım kulanıyor uzun zamandır daha bi sorun olmamış kulandığı modelde çok kötü bişi değil mi 11t pro var onda ama benim tavsiyem sadece oyun için alıyorsan neden olmasın ama genel kulanım ve bilgilerin olucaksa ikinci el veya sıfır tr daha mantıklı olur gibiArkadaşlar dükkanlarda kaçak xiaomi telefonlar, piyasadan yarı fiyatına satılıyor, bunlara imei veya direnç atarak satıyorlar.
Kullanan varmı öneremiyorsunuz ?
Neden yazdın ki böyle bişeyKumar oynamak isteyen oynasın, banane... Ben bildiğimi yazdım.
kuzenimde 12s var 7500 e almıştı taş gibi de telefon valla amoled ekranı falan vardıArkadaşlar dükkanlarda kaçak xiaomi telefonlar, piyasadan yarı fiyatına satılıyor, bunlara imei veya direnç atarak satıyorlar.
Kullanan varmı öneremiyorsunuz ?
Satacaksan illa ikinci el satış yönetmeliği mi ne vardı, yani resmi belgeli olarak sat, yoksa ileride başın ağrıyabilir yani. ama o zaman da devlet vergi filan alıyor, bi anlamı kalmıyor satışın.redmi note 9 var bende 5. yilina giricek simdi
bende satip bi 2. el iphone 12 13 falan dusunuyordum ama @tekino nun yazdigini gordukten sonra vazgectim