Neler Yeni

Çözüldü✓ Dünkü Acer Extensa dan Sonra Acer Swift 3X

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,957
İsim
Orkun

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,957
İsim
Orkun
Bende hemen karar vermeyin akşama kadar iyice araştırın hocam iç donanimlari falan yabancı kanallarda vardır ben sizin için bakıyorum
Teşekkür ederim, bende şuan detaylı araştırma içerisindeyim
MX350 ile Xe Max in kıyaslamasını buldum

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
3X daha mantıklı gibi bence, ekran kartındansa işlemciye yatırım yapmak her zaman daha uzun ömür sağlar.
Oyunda oynamak istiyor galiba hocam o yüzden o şekilde öneride bulundum.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
MX350 ile Xe Max in kıyaslamasını buldum
O değerler de tam olarak öyle değil, dahili gpu hiç bir zaman harici gibi stabil çalışmaz. Ama büyük oranda eşitler evet.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,957
İsim
Orkun

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Oyunda oynamak istiyor galiba hocam o yüzden o şekilde öneride bulundum.
iris ekran kartı 350 ile eşdeğer performans veriyor. Yer yer iris daha düşük olacaktır ama yinede aradaki fark gözardı edilebilir.

Ege Hanedar

80+ Bronze
sadece cs oynayacaksan diğer özellikleriden de dolayi swift 3x daha mantıklı.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Eren Kurtuluş
Swiftin hiçbir yerde adam akıllı incelemesini bulamadım linkteki modelinin. Acer in kendi sitesinde falan yazdığına göre Intel Xe Max 4GB harici ekran kartıymış. Bilgisayarın kasası metal, parmak izi okuyucu, Wifi 6, Bluetooth 5.1 var. 17.5 Saate kadar pil ömrü vaad ediliyor.
Acer Extensa da MX350 2GB, kasası metalik görünümlü plastik, Wifi 5, Bluetooth 5.0 şeklinde işlemcileri ramleri ve ssd leri aynı zaten. 8 Saate kadar pil ömrü vaad ediliyor.
İkisi arasında kaldım performans testi tarzında bir şey bulabilsem ama yok.
Hocam R3 4300U İşlemciye sahip Swift 3 kullanıyorum. Oyunlarda fps konusunda yardımcı olamam fakat aklınıza takılan başka bir soru varsa sorabilirsiniz.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,957
İsim
Orkun
Dediğim gibi o işler tam olarak öyle çalışmıyor. Ama grafik birimlerini eşit düşünebiliriz.
Bu Swift 3X e +8GB ram takabiliyor muyuz araştırdım ama bir yerde bir sonuç bulamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam R3 4300U İşlemciye sahip Swift 3 kullanıyorum. Oyunlarda fps konusunda yardımcı olamam fakat aklınıza takılan başka bir soru varsa sorabilirsiniz.
İç donanım dışında kasaları aynı diye biliyorum. Soğutmasından, kasasından (araştırdığımda metal diye öğrendim öyle mi), ekranından vs. memnun musunuz genel olarak?

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Bu Swift 3X e +8GB ram takabiliyor muyuz araştırdım ama bir yerde bir sonuç bulamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

İç donanım dışında kasaları aynı diye biliyorum. Soğutmasından, kasasından (araştırdığımda metal diye öğrendim öyle mi), ekranından vs. memnun musunuz genel olarak?
1662115608713.png

ramlar ısı borusunun üstünde gördüğünüz gibi lehimli. upgrade sadece ssd tarafında var. Ama herkese söylüyorum, burada da söyleyeceğim. Ram işini kafanıza bu kadar takmayın. Ram e ciddi ihtiyacınız var ise o zaman evet 8 ramli modeller almayın. Ama gelecekte direct storage ve sanal ram gibi uygulamalarla hızlı ssdleri (1000mb üzeri) hem depolama hem de geçici depolama olarak kullanabileceğiz. O yüzden eğer ihtiyyacınız varsa laptopunuzu alın, zaman ilerledikçe daha da kötü bir ekonomiye sahip olacağız. Seçimlerden önce de türkiye tarihinde hep kur değerleri yükselmiştir. Yani sözün özü, alın geçin. İhtiyacınızı görün.

10k-20k-30k para değil arkadaşlar 4-5 ay çalışır biriktirirsiniz. Ama pc olmadan bu maaşları kazanacak eğitim seviyesine ulaşamayabilirsiniz.

tabi işiniz oyunsa olaylar başka, ama demek istediğimi anlamışsınızdır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,046,306
Üyeler
165,964
Son üye
PerfonmansKrem