Bende hemen karar vermeyin akşama kadar iyice araştırın hocam iç donanimlari falan yabancı kanallarda vardır ben sizin için bakıyorumOyun için almıyorum zaten masaüstü var oyun için de arada CS falan oynatır mı acaba
Teşekkür ederim, bende şuan detaylı araştırma içerisindeyimBende hemen karar vermeyin akşama kadar iyice araştırın hocam iç donanimlari falan yabancı kanallarda vardır ben sizin için bakıyorum
3X daha mantıklı gibi bence, ekran kartındansa işlemciye yatırım yapmak her zaman daha uzun ömür sağlar.Extensa almak daha mantıklı gibi.
Oyunda oynamak istiyor galiba hocam o yüzden o şekilde öneride bulundum.3X daha mantıklı gibi bence, ekran kartındansa işlemciye yatırım yapmak her zaman daha uzun ömür sağlar.
O değerler de tam olarak öyle değil, dahili gpu hiç bir zaman harici gibi stabil çalışmaz. Ama büyük oranda eşitler evet.MX350 ile Xe Max in kıyaslamasını buldum
Bende aynı fikirdeyim3X daha mantıklı gibi bence, ekran kartındansa işlemciye yatırım yapmak her zaman daha uzun ömür sağlar.
iris ekran kartı 350 ile eşdeğer performans veriyor. Yer yer iris daha düşük olacaktır ama yinede aradaki fark gözardı edilebilir.Oyunda oynamak istiyor galiba hocam o yüzden o şekilde öneride bulundum.
Dediğim gibi o işler tam olarak öyle çalışmıyor. Ama grafik birimlerini eşit düşünebiliriz.Yer yer çoğunlukla MX350 den daha iyi olduğu gözüküyor.
Hocam R3 4300U İşlemciye sahip Swift 3 kullanıyorum. Oyunlarda fps konusunda yardımcı olamam fakat aklınıza takılan başka bir soru varsa sorabilirsiniz.Swiftin hiçbir yerde adam akıllı incelemesini bulamadım linkteki modelinin. Acer in kendi sitesinde falan yazdığına göre Intel Xe Max 4GB harici ekran kartıymış. Bilgisayarın kasası metal, parmak izi okuyucu, Wifi 6, Bluetooth 5.1 var. 17.5 Saate kadar pil ömrü vaad ediliyor.
Acer Extensa da MX350 2GB, kasası metalik görünümlü plastik, Wifi 5, Bluetooth 5.0 şeklinde işlemcileri ramleri ve ssd leri aynı zaten. 8 Saate kadar pil ömrü vaad ediliyor.
İkisi arasında kaldım performans testi tarzında bir şey bulabilsem ama yok.
Bu Swift 3X e +8GB ram takabiliyor muyuz araştırdım ama bir yerde bir sonuç bulamadımDediğim gibi o işler tam olarak öyle çalışmıyor. Ama grafik birimlerini eşit düşünebiliriz.
İç donanım dışında kasaları aynı diye biliyorum. Soğutmasından, kasasından (araştırdığımda metal diye öğrendim öyle mi), ekranından vs. memnun musunuz genel olarak?Hocam R3 4300U İşlemciye sahip Swift 3 kullanıyorum. Oyunlarda fps konusunda yardımcı olamam fakat aklınıza takılan başka bir soru varsa sorabilirsiniz.
Bu Swift 3X e +8GB ram takabiliyor muyuz araştırdım ama bir yerde bir sonuç bulamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
İç donanım dışında kasaları aynı diye biliyorum. Soğutmasından, kasasından (araştırdığımda metal diye öğrendim öyle mi), ekranından vs. memnun musunuz genel olarak?