Sabahtan berii forumu trollüyor anlamadım komikmiBir mouse almak istiyorum fakat dünyanın en iyi mousena da bir bakmak istiyorum ama nedense internette bulamadım bana söyler misiniz?
@Nightmare837 yeni çıkan bir Razer mouse atmıştı o olabilir.Var bro sen biliyosan ya<z ben bir bakam
Lütfen böyle konuşacaksan mesaj yazma . Bu çocukça bir konu değil. Ben doğru dürüst konu başlatıyorum ve soruyorum en iyi mouse hangisi diye senin cevabına bak.çocukça konular açmayın ki yaşınız 2 haneli bile olduğunu düşünmüyorum komik değil
bütçe önemli deil ise alabilirsin bu arkadaşın attığınıAl en pahalısı buymuş
1 Külçe Altın Wireless Mouse
36.835 dolarlık fiyatıyla dünyanın en pahalı faresi olarak anılan bu ürün, 11 mm uzunluğunda tasarlanmış olup hem PC hem de MAC ile uyumlu olarak üretilmiştir.
Alıntıyı görüntüle
Doğru söylemiş. Konu çok saçma. o zaman 36000 dolarlık altın mouse u alLütfen böyle konuşacaksan mesaj yazma . Bu çocukça bir konu değil. Ben doğru dürüst konu başlatıyorum ve soruyorum en iyi mouse hangisi diye senin cevabına bak.
10 yaşın altındaki insanlar böyle şeylere merak salar artistlenme senin yaşını 3x katlamış kişilereLütfen böyle konuşacaksan mesaj yazma . Bu çocukça bir konu değil. Ben doğru dürüst konu başlatıyorum ve soruyorum en iyi mouse hangisi diye senin cevabına bak.
kullanıyorsan incelemesini bekliyoruzviper ultimate , glorious model o ikisinden birş ama ben viper ultimate kullanıyorum ve daha iyisini gormedim
En pahalı değil en iyi.Listemizin 1. sırasına geldiğimizde, ilk sırayı gerçekten hak edecek kadar kusursuz bir tasarıma sahip külçe altın şeklinde üretilmiş mousenin aldığını görüyoruz. 36.835 dolarlık fiyatıyla dünyanın en pahalı faresi olarak anılan bu ürün, 11 mm uzunluğunda tasarlanmış olup hem PC hem de MAC ile uyumlu olarak üretilmiştir.
inceleme?10 yaşın altındaki insanlar böyle şeylere merak salar artistlenme senin yaşını 3x katlamış kişilere
kullanıyorsan incelemesini bekliyoruz
Haklisin ama bu sorunun cevabi yok kime gore neye göre iyiEn pahalı değil en iyi.