Kadir Mısıroğlu
80+
Burada Ebedi Şehir Kompleksi’ni ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, liderle bir araya geldi.
Erdoğan ve Putin düşman çatlattıBu ne ego arkadaş ya dünya niye kıskansın.
Başlığı görüyorsun zaten ilgili değilsen girmeyebilirsintövbe yarabbiiii yürüyen A-Haber anasını satayım. La olm kimsenin umrunda deil. İsteyen zaten haberlere gidip okuyabilir. Her gördüğünü buraya taşıma. Gazeteci rollerine girmiş eleman
cidden öyle ya hepte yeni konu açtığından en üstlerde oluyor.tövbe yarabbiiii yürüyen A-Haber anasını satayım. La olm kimsenin umrunda deil. İsteyen zaten haberlere gidip okuyabilir. Her gördüğünü buraya taşıma. Gazeteci rollerine girmiş eleman
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev'in davetiyle ŞİÖ Zirvesi'ne özel konuk olarak katılmak üzere Semerkant'a geldi.
Burada Ebedi Şehir Kompleksi’ni ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, liderle bir araya geldi.
Aliyev, Putin, Lukaşenko ve Ali Rahman'la buluştu
AA'da yer alan habere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan; Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Tacikistan Cumhurbaşkanı İmam Ali Rahman, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Belarus Cumhurbaşkanı Aleksandr Lukaşenko ile sohbet etti.
Hocam dünyayı bilmiyorum ama benim gram umurumda değil boş boş adamları paylaşıp bozmayın şu forumuCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev'in davetiyle ŞİÖ Zirvesi'ne özel konuk olarak katılmak üzere Semerkant'a geldi.
Aliyev, Putin, Lukaşenko ve Ali Rahman'la buluştu
AA'da yer alan habere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan; Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Tacikistan Cumhurbaşkanı İmam Ali Rahman, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Belarus Cumhurbaşkanı Aleksandr Lukaşenko ile sohbet etti.
İnsanlar önce kendi gelicegini düşünecek tabi halkı düşünmeyen adamdan banane? Bu arada kimse edebiyat yapmasın herkes kendi hayatını düşünüyoru 99.99Yorum yazan kitlenin yaş ortalaması 16 , milli bilince ulaşmamış kendi geleceğini düşünen yaşıtlarım ve eşkuşaklarımdan utanıyorum. Ben sizler ve sizin gelecekleriniz için çabalarken dirsek çürütürken yurt dışına çıksam bile dönme hayali kuran biriyken sizler siyasi bilincinizi karıştırıp başkanınızı insanlara ezdirmemeyi anlayamıyorsunuz. Sevmek zorunda değilsiniz okumak zorunda hiç değil. Adaletsizlik görüyorsanız çabalayın, çabalayalım biz değiştirelim bu kadar basit. Emin olun bir gün sıra bana gelmese bile benim kanıma gelecek bilinciyle hareket etmeliyiz. Şahsi düşüncemi ek olarak bıraktım bakış açınızı biraz değiştirmeniz gerek diye düşünüyorum tartışmak için değil siyaset yapmak amacıyla hiç yazmadım, hepinize sevgiler saygılar <3