Dünyayı yoketme düğmesi karşınızda.

Dünyanın çekirdeğini patlatma düğmesini sana sunsalar ne yaparsın?

• Hiç acımam düğmeye 2 elle Basarım

• Yaşamak isterim hayat güzel Basmam

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

xxxZAURxxx

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,310
Selam arkadaşlar. Yaşadığımız hayat bizlere tecrübe kazandırıyor ama malesef tecrübe kazanarak insanların çok çirkef ve ******** yüzlerini görebiliyoruz.

Size seçim sunulsa eğer, kendiniz bile ölmeyi göze alıyorsanız tüm dünyanı şu çirkeflerle birlikte havaya uçurma seçeneğiniz var ne karar verirsiniz?

Ben öyle düğme görsem zaten adamın soracağı soruyu tamamlamasını beklemem kafa dalarım düğmeye.
Kökten Bitsin bu çile yaw. Canlı canlı dünyanın sonunu görmek isteyen yalnız adammıyım acaba?

Son düzenleme:
Yaşamak istemiyorsan çözümü basit. Dünyayla ne zorun var :D
Silah tüccarları, Uyuşturucu tüccarları, Kadın tüccarları, çocuk tüccarları, organ tüccarları, vs vs vs say say bitmez böyle çirkef toplum.

Son vermek isterim her kötülüğü yapan insanların hayatına ama malesef iyi insanlarda ölücek

Silah tüccarları, Uyuşturucu tüccarları, Kadın tüccarları, çocuk tüccarları, organ tüccarları, vs vs vs say say bitmez böyle çirkef toplum.

Son vermek isterim her kötülüğü yapan insanların hayatına ama malesef iyi insanlarda ölücek
beni de öldürecen yani. o zaman ben de fikrimi değişiyorum ben de basıcam seni patlatacam.

işin ucunda bu var hocam
joker.jpeg

Yaşamak istemiyorsan çözümü basit. Dünyayla ne zorun var :D
Dünyayla ne zoru mu var? bu sorunun cevabı küçük çocugun bile bulacağı kadar basit.
Dünyanın gerçekten yaşanabilir bir yer olduğunu düşünüyorsan ayrı tabii.

Dünyayla ne zoru mu var? bu sorunun cevabı küçük çocugun bile bulacağı kadar basit.
Dünyanın gerçekten yaşanabilir bir yer olduğunu düşünüyorsan ayrı tabii.
Dostum diyorum ki yaşamak istemeyen yaşamasın. Zorla yaşatmıyoruz ki. Kafana sıkınca da dünyadan gitmiş oluyorsun.
Yani dünyayı yok etmek zorunda değilsin burada yaşamamak için. :D

Dostum diyorum ki yaşamak istemeyen yaşamasın. Zorla yaşatmıyoruz ki. Kafana sıkınca da dünyadan gitmiş oluyorsun.
Yani dünyayı yok etmek zorunda değilsin burada yaşamamak için. :D
Dostum okuduğunu anlama sorunun mu var :D soru da ne yazıyor ? ölmek ister misiniz mi yazıyor yoksa dünyayla ilgili mi soruyor?

Geri