Neler Yeni

Durduk yere internet gitti

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
MehmetKara
Selam arkadaşlar cs go da rekabetçi oynuyordum 14 2 yeniyorduk bir anda internet gitti adsl ve internet ışığı yanmıyor yaklaşık 2 saattir aynı sorun en iyisi foruma danışmak ne yapmam lazım kabloları çıkarıp tekrar taktim olmadı

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,564
İsim
Samet Kaya
Selam arkadaşlar cs go da rekabetçi oynuyordum 14 2 yeniyorduk bir anda internet gitti adsl ve internet ışığı yanmıyor yaklaşık 2 saattir aynı sorun en iyisi foruma danışmak ne yapmam lazım
Knkm reset at

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,040
İsim
Batuhan Divrik
İnternetini resetlemeyi denedin mi ? Arka kablolarına bak tam takılı mı diye çıkmış olabilir olmazsa ara müşteri hizmetlerini.

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Eren Kurtuluş
Selam arkadaşlar cs go da rekabetçi oynuyordum 14 2 yeniyorduk bir anda internet gitti adsl ve internet ışığı yanmıyor yakalaıp 2 saattir aynı sorun en iyisi foruma danışmak ne yapmam lazım
Altyapıdan interneti kesiyorlar. Banada oluyordu aradım böyle böyle bir şey var dedim. İlgileniyoruz dediler ve sorun tekrarlanmadı. Firmalar bütçede açığı kapatmak için bazı kullanıcıların internetini kısa süreliğine kesiyor. Müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlat zaten yasak olduğu için birdaha kesmezler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
MehmetKara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Altyapıdan interneti kesiyorlar. Banada oluyordu aradım böyle böyle bir şey var dedim. İlgileniyoruz dediler ve sorun tekrarlanmadı. Firmalar bütçede açığı kapatmak için bazı kullanıcıların internetini kısa süreliğine kesiyor. Müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlat zaten yasak olduğu için birdaha kesmezler.
Bir arayalım bakalım 😁

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
MehmetKara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cevaplar için teşekkürler sorunu çözdüm :D

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Selam arkadaşlar cs go da rekabetçi oynuyordum 14 2 yeniyorduk bir anda internet gitti adsl ve internet ışığı yanmıyor yaklaşık 2 saattir aynı sorun en iyisi foruma danışmak ne yapmam lazım kabloları çıkarıp tekrar taktim olmadı
Reset atıp beklediğinde geri gelmiyorsa müsteri hizmetlerini araman gerekiyor.Büyük ihtimal o bitmeyen bakımları vardır.

Top Bottom