DurmaPlay'den Minecraft alınır mı?

Kazmacı basi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,632
Resmi mağazadan yaklaşık 70-80 TL daha ucuz. Kendimi bildim bileli çalıntı hesaplara 2-3 TL vererek kullandım, artık orijinal olarak satın almak istiyorum. Key olarak satılıyor diye biliyorum, yani sonsuza dek bende kalacak. Peki ne dersiniz? Güvenilir bir site mi, alınır mı?

Site hakkında bilgim yok, daha bilindik sitelere de bakabilirsin ama bence sıkıntı çıkmaz. Ben olsam 70tl daha verir resmi siteden alırdım. Zaten oyun gamepass'e geldi, gamepass kullanan birisiysen para vermeye bile gerek yok.

Aşağıdaki fırsat galiba ayın 16-17sinde bitiyor,.

Minecraftı her zaman kendi sitesinden almanı şiddetle öneriyorum diğer yerlerin güvencesi %20

Site hakkında bilgim yok, daha bilindik sitelere de bakabilirsin ama bence sıkıntı çıkmaz. Ben olsam 70tl daha verir resmi siteden alırdım. Zaten oyun gamepass'e geldi, gamepass kullanan birisiysen para vermeye bile gerek yok.

Aşağıdaki fırsat galiba ayın 16-17sinde bitiyor,.
Evet evet bunu kullanıyorum ama bedava olan bittikten sonra almayı düşünmüyorum o yüzden satın almaya karar verdim.

durmaplayden cok oyun alan arkadasım var neden lıncledınız sıteyı

Ekler

• 1636145916327.png
    1636145916327.png
    2.3 KB · Hit: 95
Resmi mağazadan yaklaşık 70-80 TL daha ucuz. Kendimi bildim bileli çalıntı hesaplara 2-3 TL vererek kullandım, artık orijinal olarak satın almak istiyorum. Key olarak satılıyor diye biliyorum, yani sonsuza dek bende kalacak. Peki ne dersiniz? Güvenilir bir site mi, alınır mı?

Güvenilir sitedir.

@yesososo kızgın atma sebebin nedir knkm?

bilgin yok fikrin var knkm.

70 lira daha niye versin? zaten durmaplayden alınınca kod olarak verecekler?
Sende de okuduğunu anlamama problemi var galiba güzel kardeşim. Site hakkında bilgim olmadığını ama sıkıntı çıkmayacağını düşündüğümü söyledim. Ben onun yerinde olsam orijinal siteden alırdım dedim. Az düşünüp yazsanız keşke şu mesajlarınızı..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,800
Üyeler
184,052
Son üye
designerbarca
Geri