Neler Yeni

Durum Cidden Çok Vahim (korona)

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
Bende dün test yaptırdım valla sahurda mesaj geldi pozitif diye. 8 tane hap attım şimdi. Ama ondan öncesinde 4-5 gün covidli olarak durdum yani tam olarak anlayamadım ne olduğumu. Şuan hafif öksürürken sırtım falan ağrıyor. İnşallah bir şey olmaz.

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Dostlar yeni haber aldım şuanda komşumuzun kızı vefat etmiş koronadan ve nasıl olduğunu anlatayım.Korona olmuş İstanbulda 30 yaşlarında ve hamile bir kadın hasta oluyor ve hastaneye kaldırılıyor.Tüm hastaneleri gezdirmişler ve dolu diye hiç bir hastaneye almamışlar kadın vefat etmiş.İşler berbat bir düzeye geldi geçti bile.Zorunda kalmadıkça sokağa adımınızı atmayın.İnşallah bu pazartesi günü falan düzgün kısıtlmalar gelirde şu lanet virüsten kurtuluruz.
Aslında durum sandığımızdan daha da vahim mesela tablolar kesinlikle yalan ve doğrusu en az söylediklerinin 2 katı (mesela 10 vaka varsa aslında en az 20 vaka var) şuanda çocuklarda maalesef hastalık yüzünden vefat ediyor ve annemin işyerinde ki bir müşteri (34 yaşında) korona yüzünden sağ gözünü kaybetti durum baya bir vahim

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
Aslında durum sandığımızdan daha da vahim mesela tablolar kesinlikle yalan ve doğrusu en az söylediklerinin 2 katı (mesela 10 vaka varsa aslında en az 20 vaka var) şuanda çocuklarda maalesef hastalık yüzünden vefat ediyor ve annemin işyerinde ki bir müşteri (34 yaşında) korona yüzünden sağ gözünü kaybetti durum baya bir vahim
hocam vefat sayıları en az 5 katı dedi bir araştırma bişeyiydi ama tam hatırlamıyorum

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
hocam vefat sayıları en az 5 katı dedi bir araştırma bişeyiydi ama tam hatırlamıyorum
Zaten 'EN AZ' 2 katı söylediklerinin yoksa 5 katıda olabilir 10 katıda 100 katıda

Exe_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,406
İsim
Batuhan Acar
Başınız sağ olsun.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7