Ben dışımdan ederdim.Az önce bakkala gittim giderken yolda 5-6 tane kro maskesiz oturup konuşuyorlardı. İçimden küfür ettim ama fayda sağlamıyor maalesef. Ayrıca adam akıllı tam kapanma olmadıkça virüsün biteceğini düşünmüyorum.
Çok doğru en azından şu 2-3 hafta boyunca düzgün bir kısıtlama gelse çok güzel olacakta fazla bir şey gelmez en fazla 65 yaş üstü 20 yaş altı yasak falan getirirlerAz önce bakkala gittim giderken yolda 5-6 tane kro maskesiz oturup konuşuyorlardı. İçimden küfür ettim ama fayda sağlamıyor maalesef. Ayrıca adam akıllı tam kapanma olmadıkça virüsün biteceğini düşünmüyorum.
denendi deneme sonu kötüBen dışımdan ederdim.
Bir ara denedim dayak yiyordum, hayat güzel. Ölmeye gerek yok.Ben dışımdan ederdim.
Sebebi yok istemiyorumsebep ?
Bi teksasa dönelim hayatta kalma chalenge filan yaparızsebep ?
Yo yine çıkıyorduk ekmek dokunulmazlığı diye bir şey var haberdar değilsin galibaSözde sokağa çıkma yasağı var millet markete gidiyom ayağı ile caddede geziyor. Denetimler eskisi gibi değil. İlk yasaklarda kimse çıkamıyordu daha çok denetliyorlardı.
Nereye çıkıyordun. İlk yasaklarda 2020nin bu aylarında markete gitmek bile yasaktı. Marketler bile kapalıydı çünkü. Ekmek arabaları dolaşıyordu öyle ekmek alıyordun.Yo yine çıkıyorduk ekmek dokunulmazlığı diye bir şey var haberdar değilsin galiba
O zamanlar çıkılmıyordu ama o çok kışa tutuldu sürdürülebilir bir şey değildi zatenNereye çıkıyordun. İlk yasaklarda 2020nin bu aylarında markete gitmek bile yasaktı. Marketler bile kapalıydı çünkü. Ekmek arabaları dolaşıyordu öyle ekmek alıyordun.
Pazartesi günü yasak büyük ihtimal gelmeyecek hatta sınav oluncakDostlar yeni haber aldım şuanda komşumuzun kızı vefat etmiş koronadan ve nasıl olduğunu anlatayım.Korona olmuş İstanbulda 30 yaşlarında ve hamile bir kadın hasta oluyor ve hastaneye kaldırılıyor.Tüm hastaneleri gezdirmişler ve dolu diye hiç bir hastaneye almamışlar kadın vefat etmiş.İşler berbat bir düzeye geldi geçti bile.Zorunda kalmadıkça sokağa adımınızı atmayın.İnşallah bu pazartesi günü falan düzgün kısıtlmalar gelirde şu lanet virüsten kurtuluruz.