Neler Yeni

Durum Cidden Çok Vahim (korona)

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
Az önce bakkala gittim giderken yolda 5-6 tane kro maskesiz oturup konuşuyorlardı. İçimden küfür ettim ama fayda sağlamıyor maalesef. Ayrıca adam akıllı tam kapanma olmadıkça virüsün biteceğini düşünmüyorum.

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Az önce bakkala gittim giderken yolda 5-6 tane kro maskesiz oturup konuşuyorlardı. İçimden küfür ettim ama fayda sağlamıyor maalesef. Ayrıca adam akıllı tam kapanma olmadıkça virüsün biteceğini düşünmüyorum.
Ben dışımdan ederdim.:D

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
Çok doğru en azından şu 2-3 hafta boyunca düzgün bir kısıtlama gelse çok güzel olacakta fazla bir şey gelmez en fazla 65 yaş üstü 20 yaş altı yasak falan getirirler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben dışımdan ederdim.:D
denendi deneme sonu kötü :D

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Sözde sokağa çıkma yasağı var millet markete gidiyom ayağı ile caddede geziyor. Denetimler eskisi gibi değil. İlk yasaklarda kimse çıkamıyordu daha çok denetliyorlardı.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Sözde sokağa çıkma yasağı var millet markete gidiyom ayağı ile caddede geziyor. Denetimler eskisi gibi değil. İlk yasaklarda kimse çıkamıyordu daha çok denetliyorlardı.
Yo yine çıkıyorduk ekmek dokunulmazlığı diye bir şey var haberdar değilsin galiba

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Yo yine çıkıyorduk ekmek dokunulmazlığı diye bir şey var haberdar değilsin galiba
Nereye çıkıyordun. İlk yasaklarda 2020nin bu aylarında markete gitmek bile yasaktı. Marketler bile kapalıydı çünkü. Ekmek arabaları dolaşıyordu öyle ekmek alıyordun.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Nereye çıkıyordun. İlk yasaklarda 2020nin bu aylarında markete gitmek bile yasaktı. Marketler bile kapalıydı çünkü. Ekmek arabaları dolaşıyordu öyle ekmek alıyordun.
O zamanlar çıkılmıyordu ama o çok kışa tutuldu sürdürülebilir bir şey değildi zaten

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Dostlar yeni haber aldım şuanda komşumuzun kızı vefat etmiş koronadan ve nasıl olduğunu anlatayım.Korona olmuş İstanbulda 30 yaşlarında ve hamile bir kadın hasta oluyor ve hastaneye kaldırılıyor.Tüm hastaneleri gezdirmişler ve dolu diye hiç bir hastaneye almamışlar kadın vefat etmiş.İşler berbat bir düzeye geldi geçti bile.Zorunda kalmadıkça sokağa adımınızı atmayın.İnşallah bu pazartesi günü falan düzgün kısıtlmalar gelirde şu lanet virüsten kurtuluruz.
Pazartesi günü yasak büyük ihtimal gelmeyecek hatta sınav oluncak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,160
Üyeler
166,165
Son üye
KaoS+
Top Bottom