Durum Cidden Çok Vahim (korona)

Az önce bakkala gittim giderken yolda 5-6 tane kro maskesiz oturup konuşuyorlardı. İçimden küfür ettim ama fayda sağlamıyor maalesef. Ayrıca adam akıllı tam kapanma olmadıkça virüsün biteceğini düşünmüyorum.

Az önce bakkala gittim giderken yolda 5-6 tane kro maskesiz oturup konuşuyorlardı. İçimden küfür ettim ama fayda sağlamıyor maalesef. Ayrıca adam akıllı tam kapanma olmadıkça virüsün biteceğini düşünmüyorum.
Ben dışımdan ederdim.:D

Çok doğru en azından şu 2-3 hafta boyunca düzgün bir kısıtlama gelse çok güzel olacakta fazla bir şey gelmez en fazla 65 yaş üstü 20 yaş altı yasak falan getirirler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben dışımdan ederdim.:D
denendi deneme sonu kötü :D

Sözde sokağa çıkma yasağı var millet markete gidiyom ayağı ile caddede geziyor. Denetimler eskisi gibi değil. İlk yasaklarda kimse çıkamıyordu daha çok denetliyorlardı.

Sözde sokağa çıkma yasağı var millet markete gidiyom ayağı ile caddede geziyor. Denetimler eskisi gibi değil. İlk yasaklarda kimse çıkamıyordu daha çok denetliyorlardı.
Yo yine çıkıyorduk ekmek dokunulmazlığı diye bir şey var haberdar değilsin galiba

Yo yine çıkıyorduk ekmek dokunulmazlığı diye bir şey var haberdar değilsin galiba
Nereye çıkıyordun. İlk yasaklarda 2020nin bu aylarında markete gitmek bile yasaktı. Marketler bile kapalıydı çünkü. Ekmek arabaları dolaşıyordu öyle ekmek alıyordun.

Nereye çıkıyordun. İlk yasaklarda 2020nin bu aylarında markete gitmek bile yasaktı. Marketler bile kapalıydı çünkü. Ekmek arabaları dolaşıyordu öyle ekmek alıyordun.
O zamanlar çıkılmıyordu ama o çok kışa tutuldu sürdürülebilir bir şey değildi zaten

Dostlar yeni haber aldım şuanda komşumuzun kızı vefat etmiş koronadan ve nasıl olduğunu anlatayım.Korona olmuş İstanbulda 30 yaşlarında ve hamile bir kadın hasta oluyor ve hastaneye kaldırılıyor.Tüm hastaneleri gezdirmişler ve dolu diye hiç bir hastaneye almamışlar kadın vefat etmiş.İşler berbat bir düzeye geldi geçti bile.Zorunda kalmadıkça sokağa adımınızı atmayın.İnşallah bu pazartesi günü falan düzgün kısıtlmalar gelirde şu lanet virüsten kurtuluruz.
Pazartesi günü yasak büyük ihtimal gelmeyecek hatta sınav oluncak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,943
Üyeler
192,840
Son üye
Kingg
Geri