Neler Yeni

durumu olmayanlar the forest 2

Megan

80+ Silver
Yarı fiyatına yollayan arkadaş benim, kartta benim çalıntı falan değil, kerem adlı moderatör tarafından teyitli olan bir şey zaten, almak isteyen olur ise özelden ulaşabilir. An olarak 2.800₺ bakiyem mevcut
Sizden almadım daha önce. Siz de önce oyunu gönderip sonra parayı mı istiyorsunuz yoksa tam tersi mi? Öyle ise güvenip de önce parayı gönderemem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum bu işleri tüm ince detayıyla biliyorum rahat ol, zaten bunun başka bir yöntemi de yok. Kendi kartından iki katı fiyata satın alıp sana neden yarı fiyata versin? Tabi alıp almamak size kalmış, şahsen ben almazdım. Satacaksa da başkasına satsın, beni bulaştırmasın.
Csgodan bıçak çıkartmıştır adam acil paraya ihtiyacı vardır böyle bir çözüme başvurmuştur?

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Csgodan bıçak çıkartmıştır adam acil paraya ihtiyacı vardır böyle bir çözüme başvurmuştur?
Bynogame gibi satış siteleri de var, uygun bir fiyat koyup tak diye satabileceği. Sen nasıl istersen öyle bil dostum. Kanıtlama şansım bulunmadığı için uzatmak istemiyorum.

Oscar

80+ Bronze
Sizden almadım daha önce. Siz de önce oyunu gönderip sonra parayı mı istiyorsunuz yoksa tam tersi mi? Öyle ise güvenip de önce parayı gönderemem

Evet buda çok doğru nakite çevirmek için uygun fiyata yollar. Ama diğer arkadaşta haklı.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Evet buda çok doğru nakite çevirmek için uygun fiyata yollar. Ama diğer arkadaşta haklı.
Kredi kartımdan atıyorum diyor adam, 2800 bakiye var diyor. Sizin teziniz yine boşa çıktı. Ama rahat ol, sizlik bir şey yok. 😊

Megan

80+ Silver
Bynogame gibi satış siteleri de var, uygun bir fiyat koyup tak diye satabileceği. Sen nasıl istersen öyle bil dostum. Kanıtlama şansım bulunmadığı için uzatmak istemiyorum.
Senin dediğin de doğru benim de aklıma takıldı aldığım kişiden dekonto istedim. Ben niye isteyeyim başkasının hakkına girmeyi. Ama ben olsam acil paraya ihtiyacım olsa bynogame ile falan uğraşmam

Kredi kartımdan atıyorum diyor adam, 2800 bakiye var diyor. Sizin teziniz yine boşa çıktı. Ama rahat ol, sizlik bir şey yok. 😊
Ben bu kişi için demedim benim aldığım için dedim :)

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Senin dediğin de doğru benim de aklıma takıldı aldığım kişiden dekonto istedim. Ben niye isteyeyim başkasının hakkına girmeyi. Ama ben olsam acil paraya ihtiyacım olsa bynogame ile falan uğraşmam
Az önceki arkadaş da kendi kartından attığını söylüyor işte, yalan olduğu buradan belli zaten. 😂

saizens

80+
Ben orasını bilmiyorum ama sen böyle diyerek o kişinin hakkını yiyorsun

BEN CS:GO'da Bıçak almak istediğim için kredi kartımdan nakit kullandım fakat taksitli kullanmamışım direkt steam'e yatırdım, kredi kartı ödemesi geldiği için de bu şekilde nakite çeviriyorum, Bynogame bıçakları aşırı düşük fiyata almakta, 18.000TL'lik bıçağı 9 bine verdim hesabını yapın.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Ben bu kişi için demedim benim aldığım için dedim :)
İçin rahatsa istediğin gibi takıl dostum. Benim kimsenin kararlarını, alışverişini engellemeye hakkım yok. Ki hakikatli birisin belli, gönlün rahat olduğu sürece sıkıntı yok rahat ol. İyi geceler, Allah'a emanet.

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,364
İsim
.
Yarı fiyatına yollayan arkadaş benim, kartta benim çalıntı falan değil, kerem adlı moderatör tarafından teyitli olan bir şey zaten, almak isteyen olur ise özelden ulaşabilir. An olarak 2.800₺ bakiyem mevcut
Konun niye silindi hocam senin?

saizens

80+
Az önceki arkadaş da kendi kartından attığını söylüyor işte, yalan olduğu buradan belli zaten. 😂
Hocam sen neyin peşindesin ki tam olarak, kartın bana ait olduğunu mobil bankacılıktan dekont atabileceğimi söylüyorum zaten ilanlar'da ki bunu kerem moderatör de bilmekte.

Megan

80+ Silver
İçin rahatsa istediğin gibi takıl dostum. Benim kimsenin kararlarını, alışverişini engellemeye hakkım yok. Ki hakikatli birisin belli, gönlün rahat olduğu sürece sıkıntı yok rahat ol. İyi geceler, Allah'a emanet.
Ben seni anladım hocam sen de haklısın ama umarım dolandırıcılık yoktur bu işte. İyi geceler siz de Allaha emanet olun

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Hocam sen neyin peşindesin ki tam olarak, kartın bana ait olduğunu mobil bankacılıktan dekont atabileceğimi söylüyorum zaten ilanlar'da ki bunu kerem moderatör de bilmekte.
Tamam dostum iyi satışlar. Sürekli Kerem'in adını verip duruyorsun, anladık bir şey almış senden. Pişman ettin çocuğu da 😂😂

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Tamam dostum iyi satışlar. Sürekli Kerem'in adını verip duruyorsun, anladık bir şey almış senden. Pişman ettin çocuğu da 😂😂
Hocam benim herhangi bir bilgim yok fakat arkadaşın konusunda ilk şüphelenen kişi ben olmuştum ve yazmıştım CC ile yapılıyor muhtemelen diye. Fakat her türlü kanıtı, ödeme dekontunu vs. atabileceğini söyledi. Alışverişte yapmadım arkadaştan fakat yinede bilmeden böyle muamele yapılmamalı diye düşünüyorum.

Top Bottom