Neler Yeni

Durup dururken yüz kızarması ?

SCOLT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Ahmet Taha
Arkadaşlar merhaba biliyorum bu foruma göre biraz alakasız bir konu ama benim sorunum olduğu için sormak istedim belki bir bilen bir çaresini bulan çıkar . Benim durup dururken yanak kızarmas ve kulak kızarması gibi bir sorun başladı son 6 aydır her ortama girdiğimde birisine gittiğimde veya evde oyun oynarken durup dururken kızarıyor ve yanıyorum . Gören herkes bir şeymi oldu diye merak ediyo ve bir ortamda olunca geriliyorum yanlış anlarlar buna nooldu niye kızarıyor diye. Biliyorum kimine göre aşırı saçma bir şey ama sormak istedim bu konu hakkında düşüncelerinizi ve çözümlerinizi bekliyorum. Teşekkürler🙏🏼

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Benimde ayni durum bazilari kim tokat atti diyor cedric gibi kizariyor
rez

whoamii

80+ Silver
Alerjik bir reaksiyon olabilir hiç doktora gitmiş miydiniz?

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Arkadaşlar merhaba biliyorum bu foruma göre biraz alakasız bir konu ama benim sorunum olduğu için sormak istedim belki bir bilen bir çaresini bulan çıkar . Benim durup dururken yanak kızarmas ve kulak kızarması gibi bir sorun başladı son 6 aydır her ortama girdiğimde birisine gittiğimde veya evde oyun oynarken durup dururken kızarıyor ve yanıyorum . Gören herkes bir şeymi oldu diye merak ediyo ve bir ortamda olunca geriliyorum yanlış anlarlar buna nooldu niye kızarıyor diye. Biliyorum kimine göre aşırı saçma bir şey ama sormak istedim bu konu hakkında düşüncelerinizi ve çözümlerinizi bekliyorum. Teşekkürler🙏🏼
Gül hastalığı falan yazıyor,bi bakabilir misiniz bu siteye?

SCOLT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Ahmet Taha
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alerjik bir reaksiyon olabilir hiç doktora gitmiş miydiniz?
Yok kanka hiç doktora gitmedim şu corona olaylaro yüzünden ama cildiyeye bir randevu alıcam. Ama alerj reaksiyon yok çünkü evde durup dururken veya başka bir ortamda reaksiyon olamaz herhalde

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben baska bir sebebi oldugunu dusunuyorum

whoamii

80+ Silver
Doktora gidip mutlaka kan testi yaptırın genelde alerjik sorunlardan dolayı oluyor. Benim de alerji değerlerim çok yüksek çıkmıştı günümüz şartlarında sık rastlanan bir şey alerji
Yok kanka hiç doktora gitmedim şu corona olaylaro yüzünden ama cildiyeye bir randevu alıcam. Ama alerj reaksiyon yok çünkü evde durup dururken veya başka bir ortamda reaksiyon olamaz herhalde

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Benim okulda oluyordu evdeyken olmuyor

whoamii

80+ Silver
Emin olun alerji oturduğunuz yerden bile olabiliyor evde ne olabilir demeyin.

SCOLT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Ahmet Taha
Eyvallah reis bakıcam. İnşallah hastalık değildir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim okulda oluyordu evdeyken olmuyor
Benim her yerde oluyo maalesef:(

SCOLT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Ahmet Taha
Emin olun alerji oturduğunuz yerden bile olabiliyor evde ne olabilir demeyin.
Hmm. Anladım reis haklısın bi randevu almayı deneyeyim en kısa zamanda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Utaninca vs ile mi oluyor yoksa her zaman mi
Kanka mesela bunu size yazarken bile şuan oluyor :( ve gerçekten canımı sıkmaya başladı şu son 1 aydır

Top Bottom