Oynadım, bir tır sürüyorum sıkıyor sonra. Hep aynı şeyler çünkü, düşündürücü merak ettirici keşfedilecek pek bir şey yok.düşüklü boytulu oyun istemenizi anladım ama fare kullanmamaya pek anlam veremedim. ETS diyim başka bir şey gelmedi aklıma fare olmadan ne oynanır ki ?
Teşekkürler. Boyutları biraz yüksek gibi.Aşağıda önerdiğim paket içerisindeki oyunları inceleyebilirsin. Mod kurmadığında boyutları bayağı düşük kaliteli hikayeli oyunlardır.
Elder Scrolls Summer Bundle on Steam
Discover for the first time or return to the huge worlds of Morrowind, Oblivion and Skyrim in this complete bundle!store.steampowered.comSave 80% on ArcaniA + Gothic Pack on Steam
Includes 6 items: ArcaniA, ArcaniA: Fall of Setarrif, Gothic 1, Gothic 3: Forsaken Gods Enhanced Edition, Gothic II: Gold Edition, Gothic® 3store.steampowered.comSave 85% on Dragon Age™ Inquisition on Steam
Winner of over 130 Game of the Year awards, discover the definitive Dragon Age: Inquisition experience. The Game of the Year Edition includes the critically acclaimed game, all three official add-ons - Jaws of Hakkon, The Descent, and Trespasser - and more.store.steampowered.comSave 85% on Dragon Age: Origins - Ultimate Edition on Steam
Explore a stunning world, make complex moral choices, and engage in bone-crushing combat against massive and terrifying creatures. The Ultimate Edition includes Dragon Age: Origins, Dragon Age: Origins - Awakening and all nine content packs.store.steampowered.comSave 85% on Dragon Age II: Ultimate Edition on Steam
You are Hawke, a refugee seeking to escape the darkspawn-plagued land of Ferelden and become Champion of Kirkwall. Rise to power and fight epic battles while making decisions that determine the course of civilization.store.steampowered.com
Bu oyunda hayal gücünün sınırlarını zorlayabileceğin için öneriyorum. Düşmanları farklı yollarla etkisiz hale getirebilirsin.
Dark Messiah of Might & Magic on Steam
Discover a new breed of Action-RPG game powered by an enhanced version of the Source™ Engine by Valve. Set in the Might & Magic® universe, players will experience ferocious combat in a dark and immersive fantasy environment. Swords, Stealth, Sorcery. Choose your way to kill.store.steampowered.com
hocam iyimiyidi spiderman oynanış,hikaye,dövüş mekanikleri falan. Bende ona göre oyniyacağımOynadım, bir tır sürüyorum sıkıyor sonra. Hep aynı şeyler çünkü, düşündürücü merak ettirici keşfedilecek pek bir şey yok.
Mesela Spider-Man 2002 de pek fare kullanmadan çoğunlukla klavye ile oynanıyor. Bu tarz bir şey olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler. Boyutları biraz yüksek gibi.
Eski oyunlar olduğundan steamde gözüken boyutları doğrudur. Eskiden oynadığım için boyutlarını hatırlamıyorum da özellikle Skyrimi modlamaya kalktığında boyutu 5 10 katına bile çıkarırsın.Teşekkürler. Boyutları biraz yüksek gibi.
Başlangıçta kolay modda açarsan öğrenmen kolay oluyor. Hero veya Süper Hero modunda başlarsan ileride çok can sıkıcı ve sinir bozucu olabiliyor çünkü çok zorluyor düşmanlar.hocam iyimiyidi spiderman oynanış,hikaye,dövüş mekanikleri falan. Bende ona göre oyniyacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
pardon amazing spiderman sandım
Ori hikaye oyunu değildir.ori serisine bak