Merhaba superonline kullanıcısıyım ve 20-30 gün önce modemimiz değişti ve modem değişimi sonrası 70 mbit hızı gördüm ondan sonra şimdi hız testi yaptığımda böyle bir sonuç alıyorum sizce sorun nerde veya superonline genelinde mi sıkıntı var upload öncedende bu civarlardaydı ama download niye bu kadar düştü anlamıyorum
Merhaba superonline kullanıcısıyım ve 20-30 gün önce modemimiz değişti ve modem değişimi sonrası 70 mbit hızı gördüm ondan sonra şimdi hız testi yaptığımda böyle bir sonuç alıyorum sizce sorun nerde veya superonline genelinde mi sıkıntı var upload öncedende bu civarlardaydı ama download niye bu kadar düştü anlamıyorum
Selamun aleyküm reis sanırım sunuclarda filan bi sıkıntı var internette takip ettiğim bir youtuber de bu konu hakkında bir story atmıştı 200 tl ödeyip şehrin ortasında 4 5 mbs alıyorum diye hikayede sitemde bulunmuştu adamlar diyolarmışki sunucularda yoğunluk oluyor bişey yapamayız falan filan bende süper online kullanıyorum 12 mbslik paket var geceleri 10.5 mbs ye kadar alabiliyorum normalde gündüz 7 8 9 civarı alıyorum fakat bazen 4 e 5 e düşüyor demekki yoğunluktan falan oluşuyo.