Düşük Fps

Reaksiyon skoru
8
Asus Tuf Gaming AMD Ryzen 5 3550H 8GB DDR4 512GB SSD Nvidia GeForce GTX1650

önerilen ayarlarda 60fps görmüyor bunun nedeni ne ola bilir.

Bilgisayarda ekran kartı kullanma ihtimali olan arka planda çalışan uygulamalar mevcut mu kontrol ettiniz mi ? ekran kartını bir test yazılımı ile test edip yükte fps değerleri yükseliyorsa oyunda uygulanan ayarlar ile alakalı bir sınır oluşmuş fps ile ilgili.

birkaç oyunda denedim GeForce Experience önerilen ayarlarını Turbo Modunda kullandığım halde 60fps yanından bile geçemiyor ram yetersiz kalıyor ola bilir mi

Beyler Ben Bilgisayarımı Windows 10 dan Windows 7 ye çevirmek istiyorum bilgisayarımı 4 ay öncem topladım
Fakat Format ekranı geldiğinde Windows 7 de de klavye ben mouse devre dışı kalıyor yardımcı olacak arkadaşlar bilenler lütfen yazsın çözümünü ..

Beyler Ben Bilgisayarımı Windows 10 dan Windows 7 ye çevirmek istiyorum bilgisayarımı 4 ay öncem topladım
Fakat Format ekranı geldiğinde Windows 7 de de klavye ben mouse devre dışı kalıyor yardımcı olacak arkadaşlar bilenler lütfen yazsın çözümünü ..
yazılımı microsoft sayfasından indirip dene derim yazılımsal hata ola bilir

birkaç oyunda denedim GeForce Experience önerilen ayarlarını Turbo Modunda kullandığım halde 60fps yanından bile geçemiyor ram yetersiz kalıyor ola bilir mi
GeForce Experience aracını kullanmak bile gerekmiyor aslında. GeForce Experience aracını ve ekran kartı sürücüsünü aygıt yöneticisinden kaldırın. windows update kullanarak veya aygıt yöneticisinden internetten otomatik bul diyerek en güncelini sorunsuzca yükleyebilirsiniz. Emin olabilirsiniz GeForce Experience kullanmaktan daha iyi bir performans alabilirsiniz.

GeForce Experience aracını kullanmak bile gerekmiyor aslında. GeForce Experience aracını ve ekran kartı sürücüsünü aygıt yöneticisinden kaldırın. windows update kullanarak veya aygıt yöneticisinden internetten otomatik bul diyerek en güncelini sorunsuzca yükleyebilirsiniz. Emin olabilirsiniz GeForce Experience kullanmaktan daha iyi bir performans alabilirsiniz.
GeForce experience bende hiç sıkıntı çıkarmadı çıkaranı da görmedim ayrıca Windows Update'in hatalı sürücü yükleme ihtimali de var bendeki intel sürücüyü bozmuştu

Asus Tuf Gaming AMD Ryzen 5 3550H 8GB DDR4 512GB SSD Nvidia GeForce GTX1650

önerilen ayarlarda 60fps görmüyor bunun nedeni ne ola bilir.
GeForce Experience'ın zaten önerilen ayarları 60 FPS için değil. Bende de Ark Survival Evolved'da önerilende 35 FPS alıyor (1050 Ti)

Oyuna girip MSI Afterburner ile parçaların kullanımlarına bakın ve burada paylaşın.

Windows en güncel driver ı indirmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,429
Üyeler
183,427
Son üye
tayfuneser1903
Geri