Neler Yeni

Düşük Gpu Kullanımı Sorunu

erenbarn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
eren barın
Merhabalar

gtx1650 + ryzen5 1600af + 8gb ram li bir sistemim var

windows 10 64 bit ve tüm sürücülerimin güncel olduğuna eminim

sistemimden hiç bir şekilde verim alamıyorum aşağıda verdiğim değerler fiveme (gta5 online) ait fakat denediğim her oyunda ortalama bu değerleri alıyorum
denediğim oyunlar : apex legends , witcher 3 , gta5 , rainbow6 , death stranding

fivem ultra ayarlarda gpu kullanımı %49 - %58 cpu kullanımı %30 - %50 sıcaklık ortalama 58 - 62 derece ( fps 50 dolaylarında olsa da sürekli 20 lere düşüyor )

sistemi zorla yazmayın zaten tüm oyunları low ayarlardan ultra ayarlara kadar denedim verdiğim değerler en yüksek ayarlarda ölçtüğüm değerler düşük ve orta ayarla getirdiğim zaman gpu kullanımı daha da düşüyor

overclock denedim ama sonuç almadım yardımlarınızı bekliyorum

Kuaanos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Tuğrul SEZER
Merhabalar

gtx1650 + ryzen5 1600af + 8gb ram li bir sistemim var

windows 10 64 bit ve tüm sürücülerimin güncel olduğuna eminim

sistemimden hiç bir şekilde verim alamıyorum aşağıda verdiğim değerler fiveme (gta5 online) ait fakat denediğim her oyunda ortalama bu değerleri alıyorum
denediğim oyunlar : apex legends , witcher 3 , gta5 , rainbow6 , death stranding

fivem ultra ayarlarda gpu kullanımı %49 - %58 cpu kullanımı %30 - %50 sıcaklık ortalama 58 - 62 derece ( fps 50 dolaylarında olsa da sürekli 20 lere düşüyor )

sistemi zorla yazmayın zaten tüm oyunları low ayarlardan ultra ayarlara kadar denedim verdiğim değerler en yüksek ayarlarda ölçtüğüm değerler düşük ve orta ayarla getirdiğim zaman gpu kullanımı daha da düşüyor

overclock denedim ama sonuç almadım yardımlarınızı bekliyorum
İşlemcinin bazı ara birimleri %99 olup bazıları %50 lerde takılabiliyor ve bu ortalama işlemci kullanımını %60 gibi gösterip GPU ya darboğaz yaptırabiliyor. Acaba işlemcinizin tüm parçacıklarının kullanım yüzdesine baktınız mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,130
Üyeler
159,108
Son üye
Sw4nc
Top Bottom