Düşük performans

samed66

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar sistemim ryzen 5 2600 işlemci, 16gb ram , asus rog strix rx 570 4gb ekran kartı, ben bu sistemde gta5 fivem sunucularında düşük fps alıyorum ve bu sistemde video çektiğim zaman videolarda takılma oluyor nasıl düzeltebilirim ve performansını arttırabilirim bilgi verebilirmisiniz.

ryzen 5 2600 genel bi sorun var forumlarda çok denk geliyorum gardaşım tecrübeli arkadaşlar insallah yardımcı olur

Arkadaşlar sistemim ryzen 5 2600 işlemci, 16gb ram , asus rog strix rx 570 4gb ekran kartı, ben bu sistemde gta5 fivem sunucularında düşük fps alıyorum ve bu sistemde video çektiğim zaman videolarda takılma oluyor nasıl düzeltebilirim ve performansını arttırabilirim bilgi verebilirmisiniz.
oyuınların optimizasyon sıkntısı sistemlik bir şey değil bence

fivem de fps düşüşü gayet normal çünki bilgisayarın iyi de olsa ordaki fps sunucunun kalitesine bağlı video çekerken kasmasına gelirsek eğer internetten indirdiğin program ile kayıt yapıyorsan amd nin kendi kayıt etme özelliği ile kayıt etmeyi dene

fivem de fps düşüşü gayet normal çünki bilgisayarın iyi de olsa ordaki fps sunucunun kalitesine bağlı video çekerken kasmasına gelirsek eğer internetten indirdiğin program ile kayıt yapıyorsan amd nin kendi kayıt etme özelliği ile kayıt etmeyi dene
Teşekkür ederim. Onuda bi deneyim.

Fivem sunucuları zaten sorunlu diye biliyorum

Aynı işlemciyi 32ram 1060 ile kullanılırken deneyimleme şansım olmuştu. Dediğiniz gibi fivem için değil sadece, belli başlı oyunlarda fps te hatrı sayılır bir dalgalanma yaşanıyordu. Yukarıda da belirtildiği gibi sorun optimizayon ile ilgili diye düşünüyorum. Eğer başka bir sorun varsa işlemciyi kullanan daha bilgili kişiler vardır umarım.

Hocam bildiğim kadarıyla five m de fps 60 ın üstüne çıkmıyor yani Max o fps i alabiliyorsunuz ondan dolayı sisteminiz de sorun yok yani [emoji16]

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,185,081
Üyeler
188,032
Son üye
RVP_NONE
Geri