Knk o vram ram değil yani ekran kartın örneğin 8 gb ya o şuan 5 ini kullanıyo sen afterburner dan vram i açmışsın rami açıp at anlaşılırEkran görüntüsü attım o vram mı ?
Ram kullanımı açıp ekran görüntüsü attım ama o vram mi ?Knk o vram ram değil yani ekran kartın örneğin 8 gb ya o şuan 5 ini kullanıyo sen afterburner dan vram i açmışsın rami açıp at anlaşılır
Bu resimdeki vram benim bildiğim kadarıyla ama afterburnerdan ram i açınca ekrana bu geliyorsa bilemiycem
Bunu cidden dert mi ettiniz ?@06ankaralı sorunu nasıl çözebilirim siz biliyomusunuz
Yok ben işlemci kullanımını demiyorum ben de ram kullanımı düşükBunu cidden dert mi ettiniz ?
Takmayın kafaya.
İşlemci kullanımı neden düşük onu da söyleyeyim. oyun eski. sistemler zorlanmıyor. haliylede işlemci yavaş çalışıyor. çünkü zorlamıyor işlemciyi oyun.
onu niye kafaya taktınız ?Yok ben işlemci kullanımını demiyorum ben de ram kullanımı düşük
Normal yani 16 gb ram varken 2 gb ram kullanmasıonu niye kafaya taktınız ?bendede öyle. drop yok kasma yok. 1.7Gb kullanıyor bende oyun. optimizasyonunu iyileştirdiler muhtemelen.
normal bana göre. oyun eskidi zaten.Normal yani 16 gb ram varken 2 gb ram kullanması