Oynanır da pek anlamazsınız. Yani boşa oynamış gibi olursunuz.Xboxta Series S için oyunu indirimdeyken satın almayı düşünüyorum oyunun ingilizce seviyesi nasıl oynanırmı çok az da olsa bazı terimleri biliyorum.
Hikayeyi anlamazsın beXboxta Series S için oyunu indirimdeyken satın almayı düşünüyorum oyunun ingilizce seviyesi nasıl oynanırmı çok az da olsa bazı terimleri biliyorum.
görevleri felan hemen hemen anlarsında hikayeyi takip edemezsin.Xboxta Series S için oyunu indirimdeyken satın almayı düşünüyorum oyunun ingilizce seviyesi nasıl oynanırmı çok az da olsa bazı terimleri biliyorum.
yama kurabilirsinizXboxta Series S için oyunu indirimdeyken satın almayı düşünüyorum oyunun ingilizce seviyesi nasıl oynanırmı çok az da olsa bazı terimleri biliyorum.
valla b2 yada b1 üst seviyelerde olsa anlarsın %70-80 geri kalanını da kafandan toparlarsın da film dizi geliştirmez be kanka 40 dk bir bölüm sürse aklında kalsa kalsaaa 2-3 kelime belki cok şanslıysan kalır günde 30 dk çalışsan yılda 180 saat ediyor be dizilerden bin kat daha faydalı olur sanaİngilizce seviyesi nasıl biraz terimleri vs biliyorum film dizilerden
Konsola yama oluyor mu?yama kurabilirsiniz
ps 4 e rdr 2 yaması yapanlar vardı series s de olur mu bilmiyorumKonsola yama oluyor mu?
Bir sürü dizi film izledim etkisi oldu azda olsa bu arada b1 b2 ing seviyemi nasıl ölçebiliriz :dvalla b2 yada b1 üst seviyelerde olsa anlarsın %70-80 geri kalanını da kafandan toparlarsın da film dizi geliştirmez be kanka 40 dk bir bölüm sürse aklında kalsa kalsaaa 2-3 kelime belki cok şanslıysan kalır günde 30 dk çalışsan yılda 180 saat ediyor be dizilerden bin kat daha faydalı olur sana
En kötü youtube vs bakarak ilerlerim diye düşünüyorumSizin seviyeniz tam olarak ne? Eğer temeli biliyorsanız ama düşük seviyedeyseniz oyun hikayesini kesik kesik, yarımyamalak anlarsınız. Yani bence iyi olmaz o şekilde.