Neler Yeni

Assassin's Creed Gamepad İle Zevkli Olur mu ?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
kesinlikle ancak kaliteli bir gamepad almalısın ama bazı şartları var :D
1- Tak çalıştır olmalı gereksiz programlar kurmamalısın
2- Gaz tuşu bunu nasıl anlatırım bilmiyorum ama az basınca arabanın az gazlanması diyeyim :D
3- En önemlisi belkide titreşim
gamepad aldığımdan bari fps oyunlarını dahi bununla oynuyorum zaten nişan yardımı sana gerekli şeyi sağlıyor zamanla alışırsın inan bana :D
Nişan yardımı benim için aim hilesinden farksız :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten oyunlar özünde gamepad ile oynanır. PC oyunculuğundan önce ne vardı gamepad vardı tabi.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Sadece kendime bir tane gamepad almayı düşünüyorum da oynayacak pek oyun bulamadım, boş yere gamepad alarak para harcamak istemiyorum. Assassin's Creed serisini gamepad ile oynasam zevkli olur mu ? Origins, Odyssey ve Valhalla için diyorum bu arada.
şahsi fikrimi sorarsan gamepad ile nasıl oyun oynuyorlar bilemiyorum elime aldığım zaman sanki ilk kez oyun oynamaya çalışıyormuşum gibi oluyor ben zevk alamıyorum işkence oluyor benim için klavye + mouse en iyisidir.

Razorlance

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Çayan Tarhan
Nişan yardımı benim için aim hilesinden farksız :D

Zaten oyunlar özünde gamepad ile oynanır. PC oyunculuğundan önce ne vardı gamepad vardı tabi.
valla hocam bazı oyunlar için malesef ki şart :D

şahsi fikrimi sorarsan gamepad ile nasıl oyun oynuyorlar bilemiyorum elime aldığım zaman sanki ilk kez oyun oynamaya çalışıyormuşum gibi oluyor ben zevk alamıyorum işkence oluyor benim için klavye + mouse en iyisidir.
çünkü alışman lazım olay bundan ibaret :D bende ilk seferlerde çok sıkıntı çektim bu gün bile bazen tuşların yerini unutuyorum :D

cemtastan2301

80+ Gold
Bende klavye mouse seviyorum ama AC'nin tuşları çok karışık, oynayamıyorum.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

çünkü alışman lazım olay bundan ibaret :D bende ilk seferlerde çok sıkıntı çektim bu gün bile bazen tuşların yerini unutuyorum :D
alışmayla ilgisi yok çok denedim olmuyor ki oyunun içine tam dalamıyorum gamepad'ile klavye + mouse ile oynarken kendim böyle hissediyorum karakterin tam kontrolünü elime alıyormuşum gibi oluyor daha çok içine düşüyorum kol ile 2 tane çubugu olduğum yerde çeviriyorum pek zevk vermiyor.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Sadece konsolda olan oyunlar (killzone gibi) haricinde FPS oyunlarını gamepad ile oynamıyorum :D

Mojo jojo

80+ Silver
Sadece kendime bir tane gamepad almayı düşünüyorum da oynayacak pek oyun bulamadım, boş yere gamepad alarak para harcamak istemiyorum. Assassin's Creed serisini gamepad ile oynasam zevkli olur mu ? Origins, Odyssey ve Valhalla için diyorum bu arada.
Gamepadsiz oyun 5 puan ise gamepad ile 10 olur.
klavye mouse çöp.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bende klavye mouse seviyorum ama AC'nin tuşları çok karışık, oynayamıyorum.
bende oynuyorum ama çok zor değil 1 saat sonra elim otomatik gidiyor artık tuşlara klaavyeye bakmıyorum bile origins deyim şu an.

Gamepadsiz oyun 5 puan ise gamepad ile 10 olur.
klavye mouse çöp.
çöp mü kendi görüşün haricindeki bir oynanışa çöp mü diyorsun bana görede gamepad beş para etmez o zaman

Mojo jojo

80+ Silver
bende oynuyorum ama çok zor değil 1 saat sonra elim otomatik gidiyor artık tuşlara klaavyeye bakmıyorum bile origins deyim şu an.

çöp mü kendi görüşün haricindeki bir oynanışa çöp mü diyorsun bana görede gamepad beş para etmez o zaman
Sorunlu falan mısın ?
Bu kadar üstüne alınmana gerek yok.
''EğeğğH Gendİ fİgriİn olÜm''.

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Gözüme ne çarparsa valla :)
Ben hem PS4 hem de PC ile aynı oyunları oynadım ve şöyle söyleyeyim nişancı dışı tüm oyunları gamepad ile oynamak çok daha keyifli. Mesela bazı insanlar COD oyunlarını gamepad ile oynamayı kesinleştirmiş durumda, fakat klavye ile mouse ile daha zevkli. Soruna cevap verecek isem assasin's creed'i kesinlikle gamepad ile oyna. klavye ile bi tık kaçıyorum hep gideceğim yeri :D

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Sorunlu falan mısın ?
Bu kadar üstüne alınmana gerek yok.
''EğeğğH Gendİ fİgriİn olÜm''.
sorunlu ben miyim? benim oyun zevklerime çöp diyen sensin? kimin sorunlu olduğu belli 0IQ ile birşeyler saçmalamıssın aşağıya ama anlıyamadım neden hep aynı dönüşleri alıyorum hep dalga geçme kafasındasınız başka bir gayeniz yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,112
Üyeler
164,441
Son üye
enes uzumluoglu
Top Bottom