Neler Yeni

Öneri Gamepad İle Oynamalık Oyun Önerisi

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
dostlar bir sorum var daha önce nerdeyse hiç gamepad kullanmadım. hep klavye mouse . aliexperessten 150 civarı birkaç gamepad modeli buldum sizce alıyım mı cidden zevkli oluyor mu? mesela gamepadle nasıl nişan alıyosunuz zor değil mi? şu aralar pek param yok aliexpressdekilerden alsam ne kadar verimli olur?
Link at Aliexpress alınabilir ama nişan almak zor klavye mouse o konuda daha iyi ancak gamepad ile diğer tür oyunlar daha zevkli olabiliyor

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
forza

cemtastan2301

80+ Gold
dostlar bir sorum var daha önce nerdeyse hiç gamepad kullanmadım. hep klavye mouse . aliexperessten 150 civarı birkaç gamepad modeli buldum sizce alıyım mı cidden zevkli oluyor mu? mesela gamepadle nasıl nişan alıyosunuz zor değil mi? şu aralar pek param yok aliexpressdekilerden alsam ne kadar verimli olur?
Knkm konu aç daha iyi yardımcı olurlar. Soruna gelecek olursam Logitech F310 alabilirsin ve aim assist diye bir şey var onla nişan almak daha kolay oluyormuş.

Hermitus

80+ Bronze
Link at Aliexpress alınabilir ama nişan almak zor klavye mouse o konuda daha iyi ancak gamepad ile diğer tür oyunlar daha zevkli olabiliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

bazıları wireless ama onlar daha pahalı alırsam kablolu alırım.

Knkm konu aç daha iyi yardımcı olurlar. Soruna gelecek olursam Logitech F310 alabilirsin ve aim assist diye bir şey var onla nişan almak daha kolay oluyormuş.
hocam net değil alıp almayacağım burda bi sorayım.alacak olursam konu açarım.

bazıları wireless ama onlar daha pahalı alırsam kablolu alırım.

hocam net değil alıp almayacağım burda bi sorayım.alacak olursam konu açarım.
futbol sevmem yarış da pek oynamam ama forza gamepad ile daha iyi oluyormuş. onun harici diğer birkaç oyun için alınır mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,029
Üyeler
164,601
Son üye
Elvina
Top Bottom