Neler Yeni

A.C Valhalla boş paket vs dolu paket

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
Hangi paketleri aldınız hocam ben o konuda karar veremedim :D
direk dümdüz boş paketleri aldım geçtim :D ac normalde oynamadığım için çok önemli değil, oynanışı uzun diye aldım vallaha :D bir de ubisoft connect te tıpkı steamdeki gibi download ı durdurup sonra devam ettirebiliyo muyuz?

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,687
İsim
Fatih
direk dümdüz boş paketleri aldım geçtim :D ac normalde oynamadığım için çok önemli değil, oynanışı uzun diye aldım vallaha :D bir de ubisoft connect te tıpkı steamdeki gibi download ı durdurup sonra devam ettirebiliyo muyuz?
Evet yapabiliyorsun.

Aaahmt

80+ Silver
Dolu dolu almayı düşünüyorum hocam ben MarchMadness kodunu kullandınız umarım.

Maalesef benimde ilk ubisoft deneyimim :(

The Batman

80+ Silver
Dolu paketi almayıp Valhalla yanına Assassin's Creed® Odyssey alsam acaba aklıma girdiniz hocam :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam harita hangi paket ile genişliyor biliginiz var mı acaba?
valhallayı ben sevmedim bitirmedim bile ama odyssey gerçekten çok güzel hikaye müzik insanı alıp götürüyor dlcler falanda çok iyi

Aaahmt

80+ Silver
valhallayı ben sevmedim bitirmedim bile ama odyssey gerçekten çok güzel hikaye müzik insanı alıp götürüyor dlcler falanda çok iyi
Temalar hoşuma gittiği için alıyorum zaten umarım umduğum gibi çıkarlar çok güzel gözüküyorlar

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
Dolu dolu almayı düşünüyorum hocam ben MarchMadness kodunu kullandınız umarım.

Maalesef benimde ilk ubisoft deneyimim :(
Hocam normalde 186 tl görünüyodu 160 tl çekmiş karttan kod falan da kullanmadım :D

Aaahmt

80+ Silver
Hocam normalde 186 TL görünüyodu 160 TL çekmiş karttan kod falan da kullanmadım :D
Sitede puan bakiyeniz falan olabliir hocam daha önce Voidu dan satın alım yapmış mıydınız?

Hocam normalde 186 TL görünüyodu 160 TL çekmiş karttan kod falan da kullanmadım :D
210 liraya odyssey full paket valhalla silah paketli versiyonu aldım hocam hayırlı olsun bize

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
Sitede puan bakiyeniz falan olabliir hocam daha önce Voidu dan satın alım yapmış mıydınız?
yok yeni üye oldum kodu yazmadan da indirimi veriyo olabilirler ama her ihtimale karşı siz yazın

Aaahmt

80+ Silver
yok yeni üye oldum kodu yazmadan da indirimi veriyo olabilirler ama her ihtimale karşı siz yazın
30 lira zarardasınız hocam maalesef

A.C Odyssey boş paket 77.25
A.C Valhalla boş paket 88.77
------------------------------------- 160TL

MarchMadness İNDİRİM KODUYLA
Assassin's Creed Odyssey 61.8TL
Assassin's Creed Valhalla 71.2
----------------------------------- 132.82TL

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785