direk dümdüz boş paketleri aldım geçtim ac normalde oynamadığım için çok önemli değil, oynanışı uzun diye aldım vallaha bir de ubisoft connect te tıpkı steamdeki gibi download ı durdurup sonra devam ettirebiliyo muyuz?Hangi paketleri aldınız hocam ben o konuda karar veremedim
Evet yapabiliyorsun.direk dümdüz boş paketleri aldım geçtim ac normalde oynamadığım için çok önemli değil, oynanışı uzun diye aldım vallaha bir de ubisoft connect te tıpkı steamdeki gibi download ı durdurup sonra devam ettirebiliyo muyuz?
Dolu dolu almayı düşünüyorum hocam ben MarchMadness kodunu kullandınız umarım.direk dümdüz boş paketleri aldım geçtim ac normalde oynamadığım için çok önemli değil, oynanışı uzun diye aldım vallaha bir de ubisoft connect te tıpkı steamdeki gibi download ı durdurup sonra devam ettirebiliyo muyuz?
valhallayı ben sevmedim bitirmedim bile ama odyssey gerçekten çok güzel hikaye müzik insanı alıp götürüyor dlcler falanda çok iyiDolu paketi almayıp Valhalla yanına Assassin's Creed® Odyssey alsam acaba aklıma girdiniz hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam harita hangi paket ile genişliyor biliginiz var mı acaba?
Temalar hoşuma gittiği için alıyorum zaten umarım umduğum gibi çıkarlar çok güzel gözüküyorlarvalhallayı ben sevmedim bitirmedim bile ama odyssey gerçekten çok güzel hikaye müzik insanı alıp götürüyor dlcler falanda çok iyi
Hocam normalde 186 tl görünüyodu 160 tl çekmiş karttan kod falan da kullanmadımDolu dolu almayı düşünüyorum hocam ben MarchMadness kodunu kullandınız umarım.
Maalesef benimde ilk ubisoft deneyimim
Sitede puan bakiyeniz falan olabliir hocam daha önce Voidu dan satın alım yapmış mıydınız?Hocam normalde 186 TL görünüyodu 160 TL çekmiş karttan kod falan da kullanmadım
210 liraya odyssey full paket valhalla silah paketli versiyonu aldım hocam hayırlı olsun bizeHocam normalde 186 TL görünüyodu 160 TL çekmiş karttan kod falan da kullanmadım
yok yeni üye oldum kodu yazmadan da indirimi veriyo olabilirler ama her ihtimale karşı siz yazınSitede puan bakiyeniz falan olabliir hocam daha önce Voidu dan satın alım yapmış mıydınız?
30 lira zarardasınız hocam maalesefyok yeni üye oldum kodu yazmadan da indirimi veriyo olabilirler ama her ihtimale karşı siz yazın
A.C Odyssey boş paket 77.25yok yeni üye oldum kodu yazmadan da indirimi veriyo olabilirler ama her ihtimale karşı siz yazın