Pedsumantent
80+
Division2 bitmiş mı beyler alamiom baksanıza bi
yoğunluktan dolayı böyle olduğunu söylediler hocam key verceklermiş verdikleri key olmazsa da iade isticem hocamnaptın son durum nedir alabildin mi?
umarım verirler ben ubisoftun kendi uygulamasından aldım güvenemedimyoğunluktan dolayı böyle olduğunu söylediler hocam key verceklermiş verdikleri key olmazsa da iade isticem hocam
Ben Far Cry 6 aldım key muhabbeti yoktu ubisoft hesabını bağlayınca direkt kütüphaneye ekliyoryoğunluktan dolayı böyle olduğunu söylediler hocam key verceklermiş verdikleri key olmazsa da iade isticem hocam
hocam keyden bahsettiğim yeni linkBen Far Cry 6 aldım key muhabbeti yoktu ubisoft hesabını bağlayınca direkt kütüphaneye ekliyor
bende link gözükmüyorhocam keyden bahsettiğim yeni link
Hocam 2 gün önce ben de aldım FC6 hala böyle. Desteğe nerden yazdınız ben mail attım direk fakat yoğunluk var en yakın zamanda cevaplayacağız yazmışlar.hocam keyden bahsettiğim yeni link
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende link gözükmüyorAlıntıyı görüntüle
hocam bende mail attımHocam 2 gün önce ben de aldım FC6 hala böyle. Desteğe nerden yazdınız ben mail attım direk fakat yoğunluk var en yakın zamanda cevaplayacağız yazmışlar.
banada aynı şekilde cevap verdilerhocam bende mail attım
EvetBu yükseltme paketi mi yoksa 2 ayrı oyununda delux versiyonlarını mı içeriyor?
Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction - United Bundle
www.voidu.com
Hangisine evet dedin hocam
Dogru hocamHangisine evet dedin hocam
Evet hocamDogru hocam