kaan0513
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 429
Almadan önce ubisoft hesabına chromedan giriş yapmış ol bir de ubisoft uygulamasda giriş yapılı şekilde açık olsun. Gerisi kolay zaten.Denicem bugün
Almadan önce ubisoft hesabına chromedan giriş yapmış ol bir de ubisoft uygulamasda giriş yapılı şekilde açık olsun. Gerisi kolay zaten.Denicem bugün
yazmayacaksın , ürünü aktifet seçeneği var ona tıklayıp ubisoftun sitesine yönlendirir seni , ubisoft oturumu açınca otomatik kütüphanene ekleniyor.ben bu keyi ubisoftun neresine yazacam
naysa alamadım ordaki parayı paparaya attım aldımben naysla denedim ama olmadı eğer alabilen varsa tekrar deneyeceğim
aynen öyle olduyazmayacaksın , ürünü aktifet seçeneği var ona tıklayıp ubisoftun sitesine yönlendirir seni , ubisoft oturumu açınca otomatik kütüphanene ekleniyor.
Aldım benben naysla denedim ama olmadı eğer alabilen varsa tekrar deneyeceğim
Yenileniyor geçen de bitmişti geri geldi. takip etvalhalla bitmiş stoklar yenilenir mi acaba
3 oyun aldım 3 u de geldi anında.Ben bir ara voidu dan r6 siz siege almıştim ama ubisoft hesabıma chromeden giriş yapmama rağmen oyun gelmedi hesaba . arkada ubisoft uygulamada da giriş yapiliydi , giden 35tl oldu ama gelen bişey olmadi.