Neler Yeni

🔥İndirim Ubisoft oyunları Voidu'da dip seviyede. Far Cry 6 / AC Valhalla 67 TL 🔥🔥

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Kağan UĞURLU

PunkiesT

80+ Bronze
ilk 3 oyun güzel oynamamış varsa alıp oynayın derim son oyunu bilmiyorum

mamır90

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
irfan
ben naysla denedim ama olmadı eğer alabilen varsa tekrar deneyeceğim
naysa alamadım ordaki parayı paparaya attım aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

yazmayacaksın , ürünü aktifet seçeneği var ona tıklayıp ubisoftun sitesine yönlendirir seni , ubisoft oturumu açınca otomatik kütüphanene ekleniyor.
aynen öyle oldu

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
848
İsim
Ertuğrul
Valhala bitmiş yav

WhoCares

80+ Gold
nays ile alamazsınız voidu dan ve indiegala dan boşuna denemeyin :kekw: her 2 sitede ubisoft hesabiniza giriş yapmanızı istiyor ona göre

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Aykut Güler
Arkadaşlar sorun yaşıyorum dün oyunu aldım ama aktifleştiremiyorum ubisoft id şifre yazmama rağmen girmiyor
nasıl halledeceğiz yapacağız? ubisoft hesabına girmiyor tekrar id şifre bölümüne atıyor keyde gözükmüyor aktifleştiremiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hülagü Mansur
Ben bir ara voidu dan r6 siz siege almıştim ama ubisoft hesabıma chromeden giriş yapmama rağmen oyun gelmedi hesaba . arkada ubisoft uygulamada da giriş yapiliydi , giden 35tl oldu ama gelen bişey olmadi.

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
565
İsim
Volkan
Ben bir ara voidu dan r6 siz siege almıştim ama ubisoft hesabıma chromeden giriş yapmama rağmen oyun gelmedi hesaba . arkada ubisoft uygulamada da giriş yapiliydi , giden 35tl oldu ama gelen bişey olmadi.
3 oyun aldım 3 u de geldi anında.

Top Bottom