Vallaha söyleyeyim.Origins güzel mi? Pek boş olmayan bir zamanımda indirip girip çıkıp silmiştim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ubi oyunları bu sitede genelde indirimde oluyor, zaten önceki konulara hep yazıyordum.
Var hocam. Origins'de fulledim, Odyssey'de de fullemeye çalışıyorum.Tek bir sorun var.
Alacağın başarımlar Steam için yok.
Ubisoft yaptı yapacağını ve başarım getirmedi.
Şuan bildiğim kadarı ile Ubisoft oyunlarında başarım sistemi steam için yok o yüzden nereden aldığının çok farkı yok
Son çıkanlar için geçerli dediklerim eklemeyi unuttum.Var hocam. Origins'de fulledim, Odyssey'de de fullemeye çalışıyorum.
Öyle bir şey yok. Ödeme ekranına bir şekilde geldim payment unsuccessful çıkıyor. Biraz baktım TP'de konu açmışlar ama çözüm yokÖdeme yöntemini değiştir.
Aa Valhallada yokmuş evet. Düşüneyim bitmezse satın alırım. Yine de inceleme falan yapmak isterdim ya bitirince.Son çıkanlar için geçerli dediklerim eklemeyi unuttum.
Sonradan gelen Valhalla ve Far Cry 6 sahip değil.
Anladınız siz o bir ara steam ile bağları koparmışlardı ondan sorna gelenlerde yok
Çıldıracam ya Kuveyt Türk ile de denedim olmadı ne kadar berbat bir sistemÖdeme yöntemini değiştir.
Tavsiyem şudur artık steam diye fazla para vermek mantıksız eğer fiyat varkı az olmadıkçaAa Valhallada yokmuş evet. Düşüneyim bitmezse satın alırım. Yine de inceleme falan yapmak isterdim ya bitirince.
Bende hiçbir şekilde olmuyor. Hepsi ön ön ödemeliydi şimdi kredi kartı ile denedim yine olmadıÖdeme yöntemini değiştir.
Valla bilmiyorum.Bende hiçbir şekilde olmuyor. Hepsi ön ön ödemeliydi şimdi kredi kartı ile denedim yine olmadı
Sinirden gittim Epic'ten aldım bu sefer gfn'de division 2 açılmıyor. Direk iade bastım bir daha ne ac ne division oynarımValla bilmiyorum.