Çok güzel.Origins güzel mi? Pek boş olmayan bir zamanımda indirip girip çıkıp silmiştim.
Çok güzel.Origins güzel mi? Pek boş olmayan bir zamanımda indirip girip çıkıp silmiştim.
Bence güzelOdyysey oynanır mı hocam 20dakika oynamıştım yaz havası çok hoşuma gitmişti başlanır mı tekrardan?
Ragnoroklu hali ile düz hali arasında fark fazla mı?Yan görevleri witcher gibi kaliteli değil. Sürekli şu bölgeyi ele geçir , şunu öldür tarzı hep aynı . Yan görevler çeşitlilik konusunda kötü maalesef. Onun dışında açık dünyası güzel, atmosfer güzel. Ana hikaye iyi .
Ragnarok dlc. Ragnarok la alırsan hikaye ye ekstralar ekleniyorRagnoroklu hali ile düz hali arasında fark fazla mı?
Fiyatlar büyük zamdan öncesi sanırımVoidu'da satılır.
Satın alım işlemi yapılan Voidu hesabına ilişkili Ubisoft Connect hesabına tanımlanır. (Claiming)
Standart sürüm
Assassin's Creed Valhalla | PC - Uplay Oyun Kodu
Assassin's Creed Valhalla ile Erken Orta Çağ İngiltere'sinde Viking akıncısı Eivor olarak aksiyon dolu bir maceraya çık. PC kodunuzu düşük fiyatlarla ...www.voidu.com
Ragnarök sürüm
Assassin's Creed Valhalla Ragnarök Edition
www.voidu.com
Complete sürüm
Assassin's Creed Valhalla Complete Edition
www.voidu.com
Ragnarök DLC:
Assassin's Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök
www.voidu.com
Satın alınca kod anında ekrana mı geliyor ç? Gelmiyorsa ne kadar sürede elimize ulaşıyorVoidu'da satılır.
Satın alım işlemi yapılan Voidu hesabına ilişkili Ubisoft Connect hesabına tanımlanır. (Claiming)
Standart sürüm
Assassin's Creed Valhalla | PC - Uplay Oyun Kodu
Assassin's Creed Valhalla ile Erken Orta Çağ İngiltere'sinde Viking akıncısı Eivor olarak aksiyon dolu bir maceraya çık. PC kodunuzu düşük fiyatlarla ...www.voidu.com
Ragnarök sürüm
Assassin's Creed Valhalla Ragnarök Edition
www.voidu.com
Complete sürüm
Assassin's Creed Valhalla Complete Edition
www.voidu.com
Ragnarök DLC:
Assassin's Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök
www.voidu.com
Bildiğim kadarıyla Uplay hesabına claim ediyorsun.elimize
Şimdi de sipariş tamamla diyince az.order.checkout.customer... hata veriyor. Bir türlü alamıyorumBildiğim kadarıyla Uplay hesabına claim ediyorsun.
Ödeme yöntemini değiştir.Şimdi de sipariş tamamla diyince az.order.checkout.customer... hata veriyor. Bir türlü alamıyorum
Tek bir sorun var.Evet ama Steam'de koleksiyon oluşturuyorum. Bitirene kadar oynadığım için Steam başarımları da önemli benim için.