AsafSimsek
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 441
Sistemim pek iyi değil. Gizlilik oyunu önerebilir misiniz? Fps veya tps fark etmez.
Hitman.Sistemim pek iyi değil. Gizlilik oyunu önerebilir misiniz? Fps veya tps fark etmez.
Hocam pc nin özelliklerini söylerseniz daha yardımcı olabiliriz.Sistemim pek iyi değil. Gizlilik oyunu önerebilir misiniz? Fps veya tps fark etmez.
Pek iyi değil 8 gb ram intel i5 7300u işlemci intel ultra hd graphics 620 128 mb vram ekran kartıHocam pc nin özelliklerini söylerseniz daha yardımcı olabiliriz.
Absolution ve blood money bitirdimHitman.
Sniper Ghost Warrior 1-2, Hitman ve serisi (pc nin kaldırdığı seriye kadar), Sniper EliteSistemim pek iyi değil. Gizlilik oyunu önerebilir misiniz? Fps veya tps fark etmez.
Sniper Elite 3 ve MGS 5'e bakabilirsin. Onun dışındaPek iyi değil 8 gb ram intel i5 7300u işlemci intel ultra hd graphics 620 128 mb vram ekran kartı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Absolution ve blood money bitirdim
Evet, evet splinter cell kesinlikle oynaman gereken bir oyun tabi eğer bilgisayarın kaldırabiliyorsa.Sniper Elite 3 ve MGS 5'e bakabilirsin. Onun dışında
Deus Ex.
Splinter Cell
Splinter Cell Blacklist güzeldir mesela. Bunu oynayabilir.Evet, evet splinter cell kesinlikle oynaman gereken bir oyun tabi eğer bilgisayarın kaldırabiliyorsa.
Evet, çok iyidir ama ben ilk oynadığım zamanlar en zor seviyede seçmiştim diye hatırlıyorum ve kanser olup oyunu direk sildiğimi hatırlıyorumSplinter Cell Blacklist güzeldir mesela. Bunu oynayabilir.