Neler Yeni

Düşük Sistem Oyun Önerisi

1905

80+ Silver
Dostlar korku, animasyon ve yarış tarzı oyunları tarzı oyunlar harici her oyunu oynarım. aksiyon strateji vs çok severim. daha çok eski yılların oyunlarını oynamak istiyorum 2010 ve öncesi oyunlar önceliğim olacak ama her türlü oyun önerisine açığım.

sistem:
r3 1200
8gb ram
rx570 4gb

daha önce oynadığım bazı oyunlar;
half life 1-2
max payne 1-2
mafia 1-2
witcher 3
batman arkham
gta tüm oyunları
god of war 2018

call of duty 2 gibi eski ve aksiyon oyunlarını oynamayı düşünüyorum. ayrıca emülatör ile oynayabileceğim ps2 oyunlarını vs de önerebilirsiniz. god of war ilk oyunlarını oynamayı da düşünüyorum.

1905

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
abdulkadir bayram
Dostlar korku, animasyon ve yarış tarzı oyunları tarzı oyunlar harici her oyunu oynarım. aksiyon strateji vs çok severim. daha çok eski yılların oyunlarını oynamak istiyorum 2010 ve öncesi oyunlar önceliğim olacak ama her türlü oyun önerisine açığım.

sistem:
r3 1200
8gb ram
rx570 4gb

daha önce oynadığım bazı oyunlar;
half life 1-2
max payne 1-2
mafia 1-2
witcher 3
batman arkham
gta tüm oyunları
god of war 2018

call of duty 2 gibi eski ve aksiyon oyunlarını oynamayı düşünüyorum. ayrıca emülatör ile oynayabileceğim ps2 oyunlarını vs de önerebilirsiniz. god of war ilk oyunlarını oynamayı da düşünüyorum.
God of wari ben emilatorle oynamayi denemistim becerememistim sonra ps3 almistim gidip. Sirf onlari oynamak icin. Ama iyikide almışım yani o kadar güzel bir seri ki. Kesinlikle oynayabiliyorsan oyna hatta ilk onları oyna. Ama dublaj oynama sakın böyle güzel bir seslendirmeye dublaj yapılması bile bana çok ayıp geliyor.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: 1905

1905

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
God of wari ben emilatorle oynamayi denemistim becerememistim sonra ps3 almistim gidip. Sirf onlari oynamak icin. Ama iyikide almışım yani o kadar güzel bir seri ki. Kesinlikle oynayabiliyorsan oyna hatta ilk onları oyna. Ama dublaj oynama sakın böyle güzel bir seslendirmeye dublaj yapılması bile bana çok ayıp geliyor.
dublaj pek sevmiyorum zaten hocam teşekkür ederim tavsiyeniz için. evet kesinlikle oynamayı istediğim bir seri.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,220
Üyeler
170,989
Son üye
ardayuutsshg
Top Bottom