Kesin oynamam gerek oyun önerisi

sahin1272

80+
Reaksiyon skoru
4
Merhaba arkadaşlar bu zamana kadar GTA 5- RDR 2- Stalker- Watch Dogs- resedint evil 4- God of War- TLOU 1 ve 2- mortal combat serısı- Detroit- Days Gone- Alan Wake2- ve grafiği ve atmosferi en çok hoşuma gden ama sarmayan Cyberpunk 2077 oyunlarını oynadım sizce bundan sonra ne oynamalıyım; İstediğim tarz böyle açık dünya aksiyonlu saran baymayan akıp giden oyunlar bılınmeyen bayağı bır oyun var onerıde bulunan herkese şimdiden teşekkürler.

Dying light serisi
Yakuza serisi
Saints Row 3-4
Rage 1-2

mafia serisi (3. oyun hariç)
bannerlord
metro serisi
dying light serisi
batman serisi
gta4 + dlc leri
max payne serisi (ilk iki oyun eski gelirse direk 3. oyna)
the witcher 3 + dlc leri
ghost of tsushima
resident evil serisi
battlefield 1

Tam açık dünya değil çizgisel sayılırlar ama sonyden devam ederek uncharted ve spider man oynayabilirsin, mafia 1-2 de güzeldir.

Merhaba arkadaşlar bu zamana kadar GTA 5- RDR 2- Stalker- Watch Dogs- resedint evil 4- God of War- TLOU 1 ve 2- mortal combat serısı- Detroit- Days Gone- Alan Wake2- ve grafiği ve atmosferi en çok hoşuma gden ama sarmayan Cyberpunk 2077 oyunlarını oynadım sizce bundan sonra ne oynamalıyım; İstediğim tarz böyle açık dünya aksiyonlu saran baymayan akıp giden oyunlar bılınmeyen bayağı bır oyun var onerıde bulunan herkese şimdiden teşekkürler.

ghost of tsushima, dying light serisi, ac valhalla ve ac origins'in ortamı çok güzel ama görevler sıkıcı oluyor bir noktada

Uncharted
Dying light
Mafia
Ghost of tsushima
Resident evil 7-8
The witcher 3

Tomb Raider oyunlarını oynayabilirsin. Hem aksiyon hem de bulmacalı oyundur.

hellblade 2 illa oynamana gerek yok ama ben böyle grafikli oyun görmedim yaptığın çok bişe yok genel bulmaca ve uzun bir yürüyüş oyunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

seversen mount and blade

Geri