Merhabalar. Bugün çöp PCler için oyun önerisi yapacağım. Lafı uzatmadan ilk oyunumuza geçelim.
1.Punch club
Çok güzel bir dövüş oyunu. Hikayesi ise şu: Biz küçükken siyahlı bir adam babamızı öldürüyor ve bizde bu adamı bulmak için büyüyünce yola çıkıyoruz. Bu kadar! Ama gerçekten güzel oyun.
Sistem gereksinimleri:
2.SCP contaimen breach
Daha önce "SCP vakfı hakkında bilgiler" diye bir konu açmıştım bakabilirsiniz. Oyunun hikayesi şu: biz bir D-class personeliz ve bizi deneye götürüyorlar. Ama bir problem sonucu Tüm SCPler firar eder ve bizde vakıftan kaçmaya çalışırız. Güzel bir korku-gerilim oyunu.
Sistem gereksinimleri:
Yazmıyor ama 3230m+610m sistemim ile 30 Fps oynuyorum siz hesaplayın.
3.Suicide guy
İnception seviyorsanız tam size göre bir oyun. Olay şu: bir adam bira içerken uyuya kalıyor bizde rüyalarında öldürerek adamı uyandırmaya çalışıyoruz. Basit
Sistem gereksinimleri:
İ.S: XP sp3+
CPU:2 çekirdek 2.6GHZ+
GPU: 512mb+
Ram:1gb+
Alan:2Gb+
4.Slime rancher
Slime farming oyunu. Ama çok zevkli
Sistem gereksinimleri:
İs: win7+
Cpu: 2c 2.2 ghz+
Gpu: 512mb+
Ram: 4gb+
1g+ alan
5.wolfenstein3d
Karşınızda ilk 3D FPS oyunu! Oyunda nazi kesiyoz. Bitti bu. Ama sarıyor.
Sistem gereksinimleri:
Çalışan bir bilgisayar
6.Papers please
Gümrük memuru oyunu. Ama harbi çok sarıyor(bütün oyunlar için bunu dedim biliyorum)
Sistem gereksinimleri:
İ.s: 64 bit XP+
Cpu: core2 duo
Gpu: openGL 1.4+
RAM: 2gb+
100mb alan
Evet, rehberim bu kadardı. Umarım faydalı olmuştur
1.Punch club
Çok güzel bir dövüş oyunu. Hikayesi ise şu: Biz küçükken siyahlı bir adam babamızı öldürüyor ve bizde bu adamı bulmak için büyüyünce yola çıkıyoruz. Bu kadar! Ama gerçekten güzel oyun.
Sistem gereksinimleri:
2.SCP contaimen breach
Daha önce "SCP vakfı hakkında bilgiler" diye bir konu açmıştım bakabilirsiniz. Oyunun hikayesi şu: biz bir D-class personeliz ve bizi deneye götürüyorlar. Ama bir problem sonucu Tüm SCPler firar eder ve bizde vakıftan kaçmaya çalışırız. Güzel bir korku-gerilim oyunu.
Sistem gereksinimleri:
Yazmıyor ama 3230m+610m sistemim ile 30 Fps oynuyorum siz hesaplayın.
3.Suicide guy
İnception seviyorsanız tam size göre bir oyun. Olay şu: bir adam bira içerken uyuya kalıyor bizde rüyalarında öldürerek adamı uyandırmaya çalışıyoruz. Basit
Sistem gereksinimleri:
İ.S: XP sp3+
CPU:2 çekirdek 2.6GHZ+
GPU: 512mb+
Ram:1gb+
Alan:2Gb+
4.Slime rancher
Slime farming oyunu. Ama çok zevkli
Sistem gereksinimleri:
İs: win7+
Cpu: 2c 2.2 ghz+
Gpu: 512mb+
Ram: 4gb+
1g+ alan
5.wolfenstein3d
Karşınızda ilk 3D FPS oyunu! Oyunda nazi kesiyoz. Bitti bu. Ama sarıyor.
Sistem gereksinimleri:
Çalışan bir bilgisayar
6.Papers please
Gümrük memuru oyunu. Ama harbi çok sarıyor(bütün oyunlar için bunu dedim biliyorum)
Sistem gereksinimleri:
İ.s: 64 bit XP+
Cpu: core2 duo
Gpu: openGL 1.4+
RAM: 2gb+
100mb alan
Evet, rehberim bu kadardı. Umarım faydalı olmuştur