PPdeki kız kim güzelmiş.Kör oldum.
Bilmiyorum. Google'da rastgele çıkmıştı.PPdeki kız kim güzelmiş.
Toplam kullanılan belleğin 4330 MB olduğunu ayrılmış video belleği 512 MB sistem video belleği 0 MB sistem paylaşılan bellek 3818 MBFotoğraf hiç anlaşılmıyor.
hocam vram bildiğim kadarıyla yükseltilmiyor bu arada az çok olması önemli değil bende 4 gb intel uhd graphics 620 var 2 gb 1050 performansı vermiyor3 senelik laptop var elimde. Markası Acer CSGO LOL GMOD gibi oyunları çok rahat oynatıyordu. Kasmalar çok çoğaldı dxdiag'tan baktığımda paylaşılan VRAM in çok düşük olduğunu gördüm nasıl yükseltilebilirim?
Önceden bu 3 oyundan 140 150 FPS alırken şuan 30 20 alıyorum.hocam vram bildiğim kadarıyla yükseltilmiyor bu arada az çok olması önemli değil bende 4 gb intel uhd graphics 620 var 2 gb 1050 performansı vermiyor
Dostum çok yanılıyorsun şuan, arkadaşın bahsettiği VRAM paylaşılabilir bir VRAM. Ondan dolayı paylaşılabiliyor, istersen indir istersen arttır.hocam vram bildiğim kadarıyla yükseltilmiyor bu arada az çok olması önemli değil bende 4 gb intel uhd graphics 620 var 2 gb 1050 performansı vermiyor
O FPS düşüşünün VRAM ile alakası yok, intel HD ler için zaten 1 GB fan fazla VRAM vermek saçma bir iş. Sorun ısınmadan kaynaklı büyük ihtimalle tozları vs temizle.Önceden bu 3 oyundan 140 150 FPS alırken şuan 30 20 alıyorum.
Dostum laptop AMD sistem.Dostum çok yanılıyorsun şuan, arkadaşın bahsettiği VRAM paylaşılabilir bir VRAM. Ondan dolayı paylaşılabiliyor, istersen indir istersen arttır.
O FPS düşüşünün VRAM ile alakası yok, intel HD ler için zaten 1 GB fan fazla VRAM vermek saçma bir iş. Sorun ısınmadan kaynaklı büyük ihtimalle tozları vs temizle.
Beğimki daha güzel kızBilmiyorum. Google'da rastgele çıkmıştı.
Evet kızım ben pp den anlamıyonuzmusen kız mısın yani o ne bana erkeğim demiştin