Neler Yeni

Öneri Düşündüğüm Ekipmanlar Nasıl?

ardamorant_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
Arda

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
726
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ürünler için tek tek bütçe belirtme şansın varsa sevinirim kankam.
Klavye 800 max beyaz ve küçük birşeyler arıyorum

Mouse 1K beyaz bir şey arıyorum gene

Kulaklık 600-700

ardamorant_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
Arda
Klavye 800 max beyaz ve küçük birşeyler arıyorum

Mouse 1K beyaz bir şey arıyorum gene

Kulaklık 600-700
Mouse kablosuz olması zorunlu değil ise o fiyata hyperx pulsefire var, mouse bütçesini 700 seviyesine çekersen cooler master var (kablolu) klavye bütçesi artar redragon kumara white alabilirsin tabi bu söylediklerim eğer wireless mouse zorunlu değil ise

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
726
İsim
Enes
Mouse kablosuz olması zorunlu değil ise o fiyata hyperx pulsefire var, mouse bütçesini 700 seviyesine çekersen cooler master var (kablolu) klavye bütçesi artar redragon kumara white alabilirsin tabi bu söylediklerim eğer wireless mouse zorunlu değil ise
Aslında zorunlu değil ama mouse ile aşk yasiyorum HDOADHİASB ama vazgeçebilirim dediğiniz klavyeye çok önceden baktım bir değişik geldi yazı fontu vs. Rgb si klavyede değişik durmuş o yüzden vazgeçtim yoksa mouse butcesini kısıp o klavyeye yönelecektim bilemedim şimdi

ardamorant_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
Arda
Aslında zorunlu değil ama mouse ile aşk yasiyorum HDOADHİASB ama vazgeçebilirim dediğiniz klavyeye çok önceden baktım bir değişik geldi yazı fontu vs. Rgb si klavyede değişik durmuş o yüzden vazgeçtim yoksa mouse butcesini kısıp o klavyeye yönelecektim bilemedim şimdi
Kumara White şu yönden avantajlı olur karakter dizilimi türkçe q senin attığın ingilizce q bu sebeple kumara daha rahat olur ama karar sana kalmış kankam.

Cooler Master Mouse - https://www.itopya.com/cooler-master-mm310-12000dpi-rgb-beyaz-gaming-mouse_u20417
Redragon Kumara White - https://www.n11.com/urun/redragon-k...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aslında herkes redragon kumaraya aşık gibi resmen öneriliyor her yerde ahdajsdhasdkah

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
726
İsim
Enes
Kumara White şu yönden avantajlı olur karakter dizilimi türkçe q senin attığın ingilizce q bu sebeple kumara daha rahat olur ama karar sana kalmış kankam.

Cooler Master Mouse - https://www.itopya.com/cooler-master-mm310-12000dpi-rgb-beyaz-gaming-mouse_u20417
Redragon Kumara White - https://www.n11.com/urun/redragon-k...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel

Aslında herkes redragon kumaraya aşık gibi resmen öneriliyor her yerde ahdajsdhasdkah
Kanka kumara sencede şey gibi durmuyormu tuşları alt kısma çok yakın ve tuşlar dip dipe gibi durmuyormu sence bana öyle geldide

Ekler

• Screenshot_2023-02-15-03-51-40-893_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-02-15-03-51-40-893_com.android.chrome.jpg
    405 KB · Hit: 26

ardamorant_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
Arda
Kanka kumara sencede şey gibi durmuyormu tuşları alt kısma çok yakın ve tuşlar dip dipe gibi durmuyormu sence bana öyle geldide
Senin baktığın klavyede de tuşlar yakın aslında, ama fotosu olmadığı için net anlaşılmıyor dediğim gibi kumaraya için rahat etmezse tabii ki istediğini alman daha iyi olur ben de warlock compact almayı düşünüyorum bütçeme uygun

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
726
İsim
Enes

Ajazz pişman edermiki ya hayatımda hiç ingilizce klavye kullanmadım alisanilirmiyim kararsizim suan

Senin baktığın klavyede de tuşlar yakın aslında, ama fotosu olmadığı için net anlaşılmıyor dediğim gibi kumaraya için rahat etmezse tabii ki istediğini alman daha iyi olur ben de warlock compact almayı düşünüyorum bütçeme uygun
Biraz bütçeyi zorlayıp hem rampage mouseyi hemde kumara almaya caliscam teşekkürler hocam

ardamorant_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
Arda
Ajazz pişman edermiki ya hayatımda hiç ingilizce klavye kullanmadım alisanilirmiyim kararsizim suan
Ben kumara'yı bi bakımdan bu sebeple önerdim. Ajazz İngilizce Q, Kumara Türkçe Q Kumara'ya alışman gereken tek şey hissiyatı

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
726
İsim
Enes
Ben kumara'yı bi bakımdan bu sebeple önerdim. Ajazz İngilizce Q, Kumara Türkçe Q Kumara'ya alışman gereken tek şey hissiyatı
Hocam peki oem keyler hakkında ne düşünüyorsunuz nereden alınır güvenli

ardamorant_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
Arda

Biraz bütçeyi zorlayıp hem rampage mouseyi hemde kumara almaya caliscam teşekkürler hocam
Kablosuz + Beyaz mouse olarak rampage f/p aynı özellikte hyperx kablolu. dediğin gibi mouse ile aşk yaşıyorsan kablosuz daha rahat olur dhasjdha

Hocam peki oem keyler hakkında ne düşünüyorsunuz nereden alınır güvenli
Ben şahsen amazonu tercih ediyorum yurtdışı ürünlerinde

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
726
İsim
Enes
Kablosuz + Beyaz mouse olarak rampage f/p aynı özellikte hyperx kablolu. dediğin gibi mouse ile aşk yaşıyorsan kablosuz daha rahat olur dhasjdha
Normalde glorious model o kablolu alacaktım forumdaki arkadaşlar kablolu yerine bunun daha iyi olduğunu söyledi ondan sonra baya beğendim birde mousepad alınırmi sizce hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,017
Üyeler
164,765
Son üye
nampeira
Top Bottom